Partidul Ecologist Român inaugurează o bibliotecă cu program prelungit şi CAFEA GRATISPartidul Ecologist Român inaugurează, luni, Biblioteca PER, cu program prelungit. Totodată, cei care vor merge la această bibliotecă vor primi şi cafea gratis.

Partidul Ecologist Roman inaugureaza o biblioteca cu program prelungit si CAFEA GRATIS
Partidul Ecologist Român inaugurează o bibliotecă cu program prelungit şi CAFEA GRATIS
Foto: steconomiceuoradea.ro

Partidul Ecologist Român, inaugurează, luni, Biblioteca PER, situată în sediul central al partidului, pe Calea Victoriei nr. 91-93.

"Biblioteca PER cuprinde carti din diferite domenii, dar mai ales pe domeniul ecologiei, inclusiv pentru cei interesati de analiza legislatiei ecologiste in Romania. Biblioteca este dotata cu sala de lectura si calculatoare, cu acces la internet.

Scopul acestei initiative este iesirea din cotidian, orice persoana, indiferent de varsta, avand posibilitatea de a citi o carte buna intr-un loc linistit sau de a participa la dezbateri sau seminarii pe diferite teme. Ceea ce aduce un plus initiativei este programul prelungit, zilnic, de la 10.00 la 22.00 si cafea gratuita", anunţă reprezentanţii PER, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Etichete: biblioteca, cafea, gratis, gratuit, inaugurare, Partidul Ecologist, program prelungit

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE