Partidul M10 și-a schimbat conducerea. Cine este NOUL LIDERPartidul M10 are o nouă conducere, după ce fostul lider al formațiunii Monica Macovei a anunțat că se retrage din cursă. Ioana Constantin a fost aleasă, cu majoritate de voturi, de Adunarea generală a partidului pentru a prelua președinția M10.

Monica Macovei
Monica Macovei
Foto: realitateavalceana.ro

''Eu nu am candidat pentru nicio funcţie de conducere, aşa cum am anunţat încă din şedinţa M10 din 11 iunie 2016 şi am transmis pe lista internă a membrilor partidului. Aceasta a fost şi ideea atunci când am decis să construiesc un partid: să pun piatra de temelie. Sper ca noua conducere, formată din oameni tineri, în marea lor majoritate, corecţi, profesionişti şi integri să facă o politică transparentă care să înlocuiască politica blaturilor în care trăim de 26 de ani'', a scris Monica Macovei pe Facebook marţi.

Ea a precizat că Adunarea Generală de alegere a noii conduceri, care a avut loc pe 26 iunie, a ales-o, cu o mare majoritate, pe Ioana Constantin în funcţia de preşedinte al partidului M10.

Ioana Constantin are două licențe obținute în 2012, una de la SNSPA, Facultatea de Management, și a doua de la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, și două masterate obținute în 2014 la SNSPA, în Comunicare Brand, Management și Comunicare Corporativă și în Comunicare și relații publice. Ioana a predat, între altele, Etică și Responsabilitate Corporativă, Management și Afaceri pe Internet la Facultatea de Management a SNSPA și a lucrat în consiliere și orientare profesională pentru absolvenții care își începeau profesiile.

Monica Macovei a explicat că ea nu a candidat pentru nicio funcție de conducere deoarece atunci când a decis să construiască un partid a vrut să „pună piatra de temelie".

Fosta președintă a M10 a sfătuit noua conducere să „intre în alianțe cu alte forțe politice de dreapta sau centru dreapta, inclusiv cu cele care au început ca partide locale".

Numai așa se poate crea un pol de dreapta adevărat și curat care să reformeze clasa politică și să mențină România cu fruntea sus, pe direcția Vest. Succes și înțelepciune noii conduceri a M10, să conserve ceea ce este bun și să schimbe ceea ce este rău, începând cu problemele din sănătate, educație și administrație, pentru ca românii să trăiască într-o Românie de care să fie mulțumiți și în care cei care lucrează în afara țării și suferă din cauza despărțirii de familii să vină cu drag și speranță acasă. Și în care tinerii să știe că au un viitor", a fost mesajul Monicăi Macovei pentru noua conducere a partidului.

Monica Macovei este membru fondator al M10 și va rămâne membru de partid. La alegerile din 5 iunie, M10 a obținut peste 30.000 de voturi, aproape 100 de consilieri la alegerile locale și un primar membru M10. 

Etichete: Ioana Constantin, M10, monica macovei, partidul m 10

0/1 COMENTARII
MARINELU
29 Jun 09:22
+0
VOTURI
-0
Tare! Procuroarea comunista are partid de dreapta. Mi-e scarba!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE