Pârtiile de schi de pe Valea Prahovei, luate cu asalt de turişti, în prima zi de PaştiTuristii care si-au rezervat sejururi de Pasti in statiunile de pe Valea Prahovei au luat cu asalt partiile, intrucat stratul de zapada ajunge pana la un metru si jumatate, iar vremea este frumoasa, conditiile pentru schi sau snowboard fiind ideale.

Partiile de schi de pe Valea Prahovei, luate cu asalt de turisti
Pârtiile de schi de pe Valea Prahovei, luate cu asalt de turişti
Foto: mediaromtv.ro

La Sinaia, pe partiile de la mare altitudine, stratul de zapada depaseste un metru grosime, ajungand pana la un metru si jumatate, iar conditiile pentru practicarea sporturilor de iarna sunt foarte bune.

Conform salvamontistilor, duminica, toate instalatiile de transport pe cablu care deservesc domeniul schiabil al statiunii functioneaza, iar vremea este foarte frumoasa. Astfel, peste o mie de turisti care au ales sa petreaca Pastele la munte schiaza sau se dau cu snowboardul pe partiile din Valea Dorului si Valea Soarelui, din Sinaia, situate la o altitudine de 2.000 de metri, in Muntii Bucegi, scrie ziare.com.

Si in statiunea Azuga sunt functionale partiile Sorica si Cazacu, unde aproximativ 70 de persoane se dau cu schiurile sau cu sania. La Azuga, conditiile pentru schiat sunt bune in cursul diminetii, intrucat dupa ora 13.00 temperaturile cresc, iar zapada se inmoaie.

In aceasta perioada, operatorii instalatiilor de transport pe cablu de pe Valea Prahovei au redus preturile la schipass, comparativ cu cele practicate in sezonul de iarna.

Mii de turisti petrec sarbatorile de Pasti pe Valea Prahovei, unde hotelierii au pregatit, la fel ca in alti ani, oferte speciale pentru aceasta perioada

Etichete: pârtie, Paşti, schi, sinaia, Valea Prahovei

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h