PARTIZAN BELGRAD VS STEAUA BUCUREȘTI SCOR FINAL 4-2. STEAUA A RATAT CALIFICAREA ÎN LIGA CAMPIONILORPARTIZAN BELGRAD VS STEAUA BUCUREȘTI LIVE ONLINE, SCOR FINAL:4-2. DRUMUL STELEI CĂTRE LIGA CAMPIONILOR S-A OPRIT LA BELGRAD! STEAUA a pierdut în faţa echipei PARTIZAN BELGRAD, care s-a impus cu 4 - 2 pe teren propriu.

GHINION incredibil pentru STEAUA! PARTIZAN a marcat cel de-al patrulea gol in minutul 91 prin Nikola Trujić. PARTIZAN a preluat conducerea scorului în minutul 70 prin golul marcat de Andrija Zivkovic. STEAUA a scăpat de lovitura de pedeapsă marcată de Bojinov, dar PARTIZAN a egalat dintr-o greşeală a lui Papp. STEAUA a condus la pauză, după golurile marcate de Hamroun şi Muniru, după ce Partizan a deschis scorul în minutul 8, prin golul lui Babovic.

PARTIZAN BELGRAD - STEAUA BUCUREȘTI, MIERCURI, 5 AUGUST, DE LA ORA 21.30. VIDEO LIVE LA TV
PARTIZAN BELGRAD - STEAUA BUCUREȘTI, MIERCURI, 5 AUGUST, DE LA ORA 21.30. VIDEO LIVE LA TV

Min 90+5 - FLUIER FINAL! PARTIZAN BELGRAD VS STEAUA - 4 - 2 - STEAUA A RATAT CALIFICAREA ÎN LIGA CAMPIONILOR!

Min. 90+2 - Cartonaş galben pentru Nikola Trujić.

Min. 90+1 - GOOOL, PARTIZAN! Şutul lui Nikola Trujić (Partizan) intră în poartă pe lângă portar!

Min. 90 - 5 minute de prelungire de la margine

Min. 88 - Henţ al lui Alcenat.

Min. 71 - SCHIMBARE LA STEAUA - Tudorie îl înlocuieşte pe Breeveld.

Min. 70 - GOOOL PARTIZAN! Andrija Zivkovic, vedeta sarbilor, inscrie cu un sut din careu, dupa ce a driblat usor un adversar

Min. 70 - SCHIMBARE LA STEAUA: Iese Hamroun, care are deja un galben, intra Iancu

Min. 67 - GOL ANULAT PENTRU STEAUA! Papp inscrie dupa o recentrare a lui Gregory Tade cu capul, dar fundasul se afla in ofsaid!

Min. 63 - OCAZIE PENTRU STEAUA! ALCENAT trimite mingea în corner.

Min. 62 - OCAZIE URIAŞĂ PENTRU STEAUA! TADE TRIMITE ÎN BARĂ!

Min. 61 - CARTONAŞ GALBEN pentru Breeveld pentru intrarea sa. El nu este de acord cu decizia, dar Istvan Vad nu vrea să audă protestele.

Min. 60 - Schimbare la Partizan! Valeri Bojinov este înlocuit cu Sasa Ilić

Min. 59 - 2 - 2 -GOL PARTIZAN! Marko Jevtovic își incercă norocul de la marginea careului, iar Papp deviaza in propria poartă!

Min. 56 - CARTONAŞ GALBEN pentru Guilherme

Min. 56 - CARTONAŞ GALBEN pentru Jugurtha Hamroun

Min. 53 - CARTONAŞ GALBEN pentru Alcenat pentru henţ

Min. 51 - SCHIMBARE LA STEAUA - IESE CHIPCIU, INTRĂ GUILHERME.

Min 48 - Lovitura de pedeapsă pentru PARTIZAN! PENALTY RATAT de Valeri Bojinov. Jucătorul lui PARTIZAN ratează lovitura de pedeapsă după ce şutul său a nimerit bara stângă.

Min. 48 - CARTONAŞ ROŞU PENTRU VARELA! STEAUA RĂMÂNE ÎN INFERIORITATE NUMERICĂ.

Min 45 - A inceput repriza a doua

PARTIZAN VS STEAUA - 1 - 2 LA PAUZĂ!

Min. 37 - GOL PARTIZAN, ANULAT DE ARBITRU! GOLUL FUSESE MARCAT DIN OFSAID!

Min. 33 - 1 - 2 - GOOOOL, STEAUA! HAMROUN A ADUS STEAUA ÎN AVANTAJ, după o pasă a lui Adi Popa!

Min.26 - OCAZIE URIAŞĂ PENTRU STEAUA! Tade a trimis mingea în bara porţii lui PARTIZAN.

Min. 25 - Lovitură liberă pentru Steaua, efectuată de Chipciu.

Min. 11 - 1 -1 - GOOOOL, STEAUA! - Muniru a marcat golul, la doar 3 minute după ce PARTIZAN a deschis scorul. Sulley Muniru egaleaza pentru Steaua, in infernul de la Belgrad! Hamroun s-a mutat pe partea dreapta, a facut o faza superba si a centrat pentru Tade. Francezul n-a reusit sa reia, dar mingea a ajuns la Sulley, care a trimis in poarta!!!

Min. 8 - GOOOL PARTIZAN! Babovic a deschis scorul, după o gafa uriasa a lui Paul Papp, care i-a "furat" o minge lui Cojocaru, a respins-o direct la Babovic, iar sarbul a trimis in poarta.

Min. 1 - A început meciul.

STEAUA BUCUREŞTI joacă, miercuri cu PARTIZAN BELGRAD, în manşa secundă a turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Când e meciul cu Steaua, când joacă Steaua, la ce oră e meciul cu Steaua: Meciul PARTIZAN BELGRAD - STEAUA BUCUREȘTI are loc MIERCURI, 5 AUGUST 2015, de la ora 21.30. Cine transmite meciul cu Steaua: Meciul PARTIZAN BELGRAD - STEAUA este transmis LIVE LA TV de Pro TV şi LIVE ONLINE, LIVE TEXT şi SCOR LIVE de B365.ro.

PARTIZAN BELGRAD - STEAUA BUCUREȘTI, MIERCURI, 5 AUGUST, DE LA ORA 21.30.  VIDEO LIVE LA TV

Steaua are cota 2,36 pentru calificare in play-off-ul Champions League. Partizan e vazuta favorita de bookmakeri, care ii dau 1,52 pentru a trece mai departe. O victorie cu 1-0 a Stelei are cota 9, in timp ce un rezultat identic celui de la Bucuresti, 1-1, ajunge la 6,75. Un meci castigat cu orice scor de Steaua inseamna 3,70 cota, iar egalul 3,10. Partizan are doar 2,05 sa bata diseara.

STEAUA BUCUREŞTI joacă, miercuri cu PARTIZAN BELGRAD, în manşa secundă a turul trei preliminar al Ligii Campionilor. 

In prima mansa, scorul a fost egal, Steaua - Partizan 1-1. Echipa care va fi eliminata va evolua in play-off-ul din Europa league.

PARTIZAN BELGRAD - STEAUA BUCUREȘTI, MIERCURI, 5 AUGUST, DE LA ORA 21.30.  VIDEO LIVE LA TV Jurnalistii de la Kurir sustin ca fiecare stelist va incasa cate 250.000 de euro,in cazul accederii in grupele Ligii Campionilor. In schimb, Steaua nu are nicio prima in cazul in care o va elimina pe Partizan, scrie româniatv.net. De partea cealalta, fotbalistii de la Partizan vor incasa cate 20.000 de euro, daca o vor elimina pe Steaua.

Meciul PARTIZAN BELGRAD - STEAUA BUCUREȘTI are loc MIERCURI, 5 AUGUST 2015, de la ora 21.30. 

Meciul PARTIZAN BELGRAD - STEAUA este transmis LIVE LA TV de Pro TV şi LIVE ONLINE, LIVE TEXT şi SCOR LIVE de B365.ro.

PARTIZAN BELGRAD - STEAUA BUCUREȘTI, MIERCURI, 5 AUGUST, DE LA ORA 21.30.  VIDEO LIVE LA TV

Etichete: champions league, cine transmite meciul, la ce oră e meciul, Liga Campionilor, live, LIVE la TV, LIVE ONLINE, live text, LIVE TEXT ONLINE, meci, partizan, Partizan Belgrad, SCOR LIVE, Steaua, Steaua Bucureşti, Steaua Champions League

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE