Pasaj subteran la Piaţa Presei Libere, în 2011Casa Presei a ramas fara curent electric timp de doua ore, luni
Casa Presei a rămas fără curent electric timp de două ore, luni

Autorităţile locale dau asigurări că în 2011, bucureştenii vor putea circula printr-un nou pasaj, situat la Piaţa Presei Libere. Pasajul va avea câte două benzi pentru fiecare sens şi o lungime de 740 de metri.

"Dinspre Fântâna Mioriţa se coboară în pasaj şi se poate ieşi fie spre Bulevardul Kiseleff, fie spre Mărăşti. La intrare vor fi două benzi cu sens unic, iar la fiecare ieşire, de asemenea câte două benzi", a declarat Mădălin Dumitru, şeful Direcţiei de Infrastructură din cadrul Primăriei Generale a Capitalei.

Proiectul se află deocamdată în faza de atribuire. "Odată ce vor demara lucrările, în zece luni proiectul va fi gata", mai spune Mădălin Dumitru.

Etichete: Fântâna Mioriţa, Kiseleff, pasaj, Piaţa Presei Libere, primărie, Sectorul 1, trafic

0/4 COMENTARII
Liviu
15 apr 10:05
+0
VOTURI
-0
Si ce sa vezi, in 2013 nici un pasaj subteran.
Nume*
02 aug 14:44
+0
VOTURI
-0
SCeyxc , [url=http://alywtxymulpi.com/]alywtxymulpi[/url], [link=http://mofntebfxmvn.com/]mofntebfxmvn[/link], http://ajxirjmirxrv.com/
Nume*
31 iul 19:16
+0
VOTURI
-0
NWSMIh , [url=http://coaejfquwegi.com/]coaejfquwegi[/url], [link=http://wfvjhkdidpjk.com/]wfvjhkdidpjk[/link], http://stclwgdtobot.com/
Nume*
30 iul 12:43
+0
VOTURI
-0
Ai dreptate, am incpeut blogul pentru simplul motiv ca voiam sa ofer un produs de calitate, unor oameni care si-au luat din timp ca sa-mi scrie ca le pare rau ca nu ma mai pot citi pe GSP. A fost o chestie spontana si i-am dat drumul, curios unde o sa ma duca.Scriu in continuare fara un scop clar, dar cu un feeling ca fac ce trebuie sa fac. In timp insa, mi-a devenit din ce in ce mai clar ca n-am sa pot sa tin ritmul asta fara sa reusesc sa monetizez cumva munca mea. Si ma trezesc gandindu-ma din ce in ce mai des la cum s-ar putea face asta. Din pacate, nici Vestul n-are inca o solutie. Probabil ca in cativa ani va aparea un sistem gen ITunes pt bloguri, prin care sa poti sa te abonezi simplu la blogurile care te intereseaza pentru ceva gen 1$ pe luna.Ca sa intelegi, day-job-ul meu e pokerul online, unde am un castig foarte bine definit, masurat in $/ora. Practic, fiecare ora pe care o dedic blogului ma costa bani. Si sunt destule ore pe zi pentru ca sunt abonat la tot felul de feed-uri si conturi de Twitter, si mai si comentez pe bloguri romanesti din nisa mea. Sincer, nu ma vad facand asta ani la randul, pro-bono. Mai devreme sau mai tarziu, as ajunge la burn-out.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h