Pasajul de la Domneşti trebuie finalizat în 2018, conform CNADNRCompania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a stabilit un nou termen pentru finalizarea pasajului suprateran Centura Bucureşti - Domneşti. Lucrarea trebuie finalizată în prima parte a anului 2018.

Pasajul de la Domnesti trebuie finalizat in 2018, conform CNADNR
Pasajul de la Domneşti trebuie finalizat în 2018, conform CNADNR

Pasajul suprateran Centura Bucureşti - Domneşti va fi construit de asocierea de firme Straco-Comnord-Specialist Consulting, care a câştigat licitaţia organizată de CNADNR. Valoarea contractului este de 91,5 milioane lei (20,8 mil. euro), termenul de finalizare a lucrărilor fiind stabilit pentru prima parte a anului 2018.

"Valoarea ofertei câştigătoare este de 91,552,381.90 lei, care include şi procentul de diverse şi neprevăzute de 10% reprezentând valoarea de 8.123.476,10 lei. Durata contractului este 51 luni, din care 3 luni perioada de proiectare, 24 luni perioada de construcţie şi 24 luni perioada de notificare a defectelor", a anunţat CNADNR, într-un comunicat citat de zf.ro.

În aceste condiţii, pasajul cu o lungime de 260 de metri va fi finalizat cel mai devreme în prima parte a anului 2018.

CNADNR a decis să construiască pasajul după ce oamenii care locuiesc în zonă - aproximativ 20.000 de persoane - au reclamat că nu pot circula, în condiţiile în care Prelungirea Ghencea are o singură bandă pe sens, iar numărul maşinilor creşte în ritmul alert al dezvoltării imobiliare. În plus, spun ei, lipsa infrastructurii pietonale reprezintă un risc real pentru copiii din cartierele nou construite.

Etichete: CNADNR, pasaj, pasaj suprateran Centura Bucureşti - Domneşti

0/4 COMENTARII
FLORIN
17 Dec 14:56
+0
VOTURI
-0
Noi locuim in Clinceni, iar in drumul nostru de fiecare zi (copilul il avem in Dr.Taberei la scoala) "traversam" pasajul de cale ferata de la Domnenesti! Credeti-ne pe cuvant ca sunt zile in care acest drum al nostru din Clinceni si aproape pana la strada Brasov il parcurgi si intr-o ora si jumatate (el este un drum normal de maxim 15 minute). Este groaznic iar daca cineva crede ca acest pasaj se va face in 2 ani de se inseala amarnic! RUSINE SA LE FIE CELOR CARE AVEAU SI PUTEREA SI BANII SA FI FACUT ACEST LUCRU PANA ACUM!
Elena
31 Oct 12:33
+0
VOTURI
-0
Selectam colaboratori pentru lucru la domiciliu. Condiții: calculator, conexiune la internet, studii medii cel putin, cunostinte de operare cu documente word si pdf, seriozitate, dorinta de a invata ceva nou. Asiguram: instruire gratuita si indrumare pas cu pas, contract de comision. Cereti acum detalii la adresa de email: bucatariaelenei@gmail.com
cineva
30 Oct 14:28
+0
VOTURI
-0
Va fi gata in 2020 cu 3-5 zile inainte de alegeri. Banii de spaga sunt deja primiti deci nu-i nicio graba. Banii pentru proiect sunt insuficienti si vor fi semnate cateva acte aditionale care sa mareasca putin (cu cateva zeci de milioane probabil) valoarea pasajului. Tre sa manance si gura lor ceva ca doar nu credeati ca au intrat in politica degeaba.
alex
30 Oct 13:31
+0
VOTURI
-0
incredibil cat de lent ne miscam. Pentru un pasaj amarat asteptam cel putin 3 ani.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h