Pasajul de la Piaţa Sudului ar urma să fie inaugurat imediat după sărbătorile pascalePrimarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat, marți, că pasajul de la Piața Sudului urmează să fie inaugurat imediat după sărbătorile pascale.

Pasajul Piata Sudului
Pasajul Piaţa Sudului

"Îmi doresc ca imediat după sărbătorile pascale să vă invit la inaugurare. Recunosc, am o dezamăgire pentru faptul că reprezentanții constructorului, care este o asociere de firme, mi-au garantat că în săptămâna de mărțișor și de 8 martie mergem împreună să inaugurăm. Este o întârziere, dar care nu ni se poate imputa. Haideți să le mai dăm o șansă și imediat după sărbătorile pascale să vă invităm la inaugurare. Nu mai vreau să vă spun (...) în ce situație am găsit Pasajul Piața Sudului: nu se mai lucra, acel 'Dorel' pe care îl știm noi era la tot pasul. Plățile nu mai erau făcute din luna octombrie și, practic, am repornit motoarele și pe acest șantier", a precizat edilul general, în cadrul unei declarații acordate presei.

În octombrie 2016, Gabriela Firea declara că pasajul subteran Piața Sudului ar urma să fie finalizat în primăvara acestui an.

"Dacă toate lucrurile se vor desfășura conform celor discutate până acum, în primăvara anului viitor lucrarea va fi finalizată, deci nu mai mult de cinci-șase luni. Într-adevăr, eu am preluat acest obiectiv cu anumite întârzieri. Sunt primar general de doar patru luni și am încercat să recuperăm cât mai mult posibil din aceste pierderi. Ne-am întâlnit de mai multe ori atât cu consultanți, cât și cu constructorii, Astaldi și Euroconstruct. Avem în acest moment câteva întârzieri legate de faptul că lucrările de deviere a utilităților nu au fost prevăzute în contractul inițial, ceea ce a fost din punctul meu de vedere un mare minus și care nu se va mai repeta, cel puțin în această administrație", preciza atunci primarul general.

Etichete: Bucureşti, inaugurare pasaj piata sudului, Pasajul Piaţa Sudului, piaţa sudului, piata sudului bucuresti

0/7 COMENTARII
Pansele
22 mar 21:38
+0
VOTURI
-0
vai de capul ei de moldoveanca . esti 0 . speram sa nu mai faci multi purici !
Xulescu
22 mar 20:07
+0
VOTURI
-0
Dar din ce an? Anul 2017? Sau 2100? :-)
Fox
22 mar 15:20
+0
VOTURI
-0
Si de ce e asta o stire? S-a deschis cumva si noi nu stim? Sau articolul e pentru toti cei care aplauda frenetic la fiecare promisiune a primaritei Pandele???
sorin
22 mar 15:14
+0
VOTURI
-0
Sarbatorile pascale ale cailor ?
vlad
22 mar 10:38
+0
VOTURI
-0
Cum adica in octombrie a gasit dezastru, platile oprite... nu era deja primar de 4 luni??? Aici nu vorbim de nu stiu ce chestie de care nu avusese timp, ci de cel mai mare sartier al primariei!!! (Metroul din DT e mai mare, dar e treaba Metrorex acolo). O cred fraierii ca se inaugureaza pasajul ala intr-o luna... treceti pe langa el si uitati-va. Credeti ca o sa fie gata complet? cu pasarelele pentru pietoni si tot tacamul?? :)))

"Hai sa le mai dam o sansa" eu m-am cam saturat de mentalitatea asta, mai ales in ce priveste primarita. Cine mai da o sansa bolnavilor care au nevoie de transplanturi pulmonare??? Individa asta si pletosul ala i-au condamnat la moarte din fudulie!!! Exact cum au patit bolnavii de la colectiv, din aroganta lui Ponta si Banicioiu si evident a directorilor de spitale.
Primarul asta e varza
22 mar 08:56
+0
VOTURI
-0
O mica intarziere dupa ce a pierdut finantarea UE. Circ pe banii nostrii
Să NU le mai dăm o șansă
22 mar 06:30
+0
VOTURI
-0
„imediat după sărbătorile pascale”
Ale cărui an? E importantă precizarea.

„Este o întârziere, dar ... Haideți să le mai dăm o șansă”
Nu. O întârziere pentru care să le mai fie dată o șansă ar fi prima, de câteva zile, maxim o lună. Acum s-a ajuns la întârzieri de ANI de zile, cu contracte adiționale babane.
CUI să le mai dăm o șansă? Să facă CE ANUME, mai exact? Să mai bage mâinile până la coate în sacul cu bani?
Firmele constructoare ar trebui să fie INTERZISE de la orice alt contract ulterior. Nu mă interesează a cui e vina. Mă interesează că lucrarea durează nepermis de mult, iar banii curg într-o veselie.

Ar putea doamna „să le mai dăm o șansă” să facă publice TOATE contractele pe lucrarea asta? Să vedem cine și cum a cheltuit banii?
Sau nu ne dă voie domnul cu mustață?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE