Pasajul de la Piața Sudului, FINALIZAT în proporție de 70%. Cum arată ACUM șantierul VIDEOPrimăria Capitalei a anunțat că pasajul de la Piața Sudului este gata în proporție de 70%. Stadiul lucrărilor poate fi observat și prin intermediul unei filmări realizate cu ajutorul unei drone, duminică, 15 mai. O puteți urmări mai jos.

Pasajul de la Piata Sudului, FINALIZAT in proportie de 70%. Cum arata ACUM santierul VIDEO
Pasajul de la Piața Sudului, FINALIZAT în proporție de 70%. Cum arată ACUM șantierul VIDEO
Foto: Dan Grigorescu

Pasajul de la Piata Sudului este realizat in proportie de 70%, au declarat reprezentantii Primariei Capitalei pentru HotNews.ro.

Filmarea, publicată de Dan Grigorescu.

VEZI ȘI: PASAJUL PIAŢA SUDULUI. Cum văd locuitorii din zonă haosul creat de lucrările de construcţie FOTO 

Reamintim că pasajul rutier subteran de la Piața Sudului ar fi trebuit finalizat până la sfârşitul anului trecut, conform contractului de finanțare încheiat cu instituțiile europene în cadrul Programul Operațional Sectorial 2007-2013 (POR). Termenul a fost încălcat însă de Primăria Capitalei, astfel că în momentul expirării termenului, proiectul era terminat doar în proporție de aproximativ 30%. Din cauza acestei întârzieri, Primăria Capitalei a pierdut fonduri europene în valoare de 83.894.535,75 lei, sumă ce va fi acoperită din bugetul local, pentru continuarea lucrărilor.

Etichete: pasaj Piaţa Sudului, Pasajul Piaţa Sudului, santier piata sudului

0/1 COMENTARII
Guru
16 mai 18:29
+0
VOTURI
-0
Cand va fi gata 100%?
I-ati intrebat si acest aspect ?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE