Pasajul Doamna Ghica din Colentina are autorizaţie de construire. Cum se va schimba zonaPrimarul general, Gabriela Firea, anunţă că a fost semnată autorizaţia de construire a pasajului suprateran din zona Doamna Ghica, lucrările urmând a fi finalizate în 12 luni. Valoarea totală a pasajului, care va avea două benzi de circulaţie pe sens, este de 28 de milioane euro şi vizează fluidizarea circulaţiei.

Pasajul Doamna Ghica din Colentina are autorizatie de construire. Cum se va schimba zona
Pasajul Doamna Ghica din Colentina are autorizaţie de construire. Cum se va schimba zona

„Lucrările la Pasajul suprateran Doamna Ghica intră în linie dreaptă Am semnat autorizaţia de construire. Urmează devierea şi modernizarea tuturor reţelelor edilitare din zona - apă, canalizare, gaze naturale, termoficare, electrice, iluminat public, telecomunicaţii şi sistematizare drumuri, conform proiectului", a scris pe Facebook primarul Capitalei.

Potrivit Gabrielei Firea, la începutul anului au fost aprobaţi în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti indicatorii tehnico-economici: „În primăvară am semnat contractul pentru proiectare şi execuţie cu Trustul de Clădiri Metropolitane iar acum am semnat autorizaţia de construire".

Proiectarea a durat trei luni şi, conform contractului, lucrările se vor finaliza în 12 luni. Costul estimat al lucrărilor este de 28 de milioane de euro, mai spune Firea.

„Proiectul vizează realizarea unui pasaj suprateran la intersecţia străzilor Doamna Ghica cu Şoseaua Colentina şi are în vedere o îmbunătăţire a condiţiilor de circulaţie şi transport din zonă, asigurând o mai mare siguranţă şi o fluidizare a circulaţiei în zona de nord est a Capitalei. Pasajul superior va avea o parte carosabilă alcătuită din 2 benzi de circulaţie pe sens", a mai explicat primarul în aceeaşi postare.

 

Etichete: autorizatie construire, Colentina, Gabriela Firea, pasaj doamna ghica, Sectorul 2

0/2 COMENTARII
Vlad
23 sep 11:40
+0
VOTURI
-0
Proiectarea a durat 3 luni si dupa perioada asta au putut veni doar cu niste poze facute in paint sau ceva de genul... poze facute pt prosti. Asa se face nene proiectarea?? In poze erau aruncate piloanele fix peste calea de rulare de dedesubt... evident tramvai nu au prevazut. Trag pod pe la ferestrele oamenilor, o incantare sa traiesti in cartierul ala acum. Nu mai zic ca podul o sa treaca asa pe langa biserica, parcul Plumbuita e bun de inchis... De ce nu au facut pasaj subteran? Din cauza viitoare magistrale de metrou sau de ce??
PREZIOSO
23 sep 11:28
+0
VOTURI
-0
parca era vorba si de linie de tramvai pe pasaj...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h