Pasajul Mihai Bravu deviază tramvaiul 34 şi suspendă troleibuzul 76Lucrarile la Pasajul Mihai Bravu vor da peste cap traficul rutier in zona
Lucrările la Pasajul Mihai Bravu vor da peste cap traficul rutier în zonă

Astfel, linia 34 de tramvai va funcţiona pe traseul actual între terminalul Banu Manta şi intersecţia Şos. Mihai Bravu/Calea Dudeşti, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri, pe Calea Dudeşti până la Depoul Dudeşti.

Această situaţie este una provizorie, RATB intenţionând să utilizeze traseul Calea Vitan - Calea Dudeşti, după modificarea reţelei de tramvai din intersecţia Calea Vitan/Calea Dudeşti.

Pentru preluarea călătorilor de pe linia 34, RATB a anunţat că a fost înfiinţată linia de autibuze 634,  între Baba Novac şi terminalul Romprim, pe traseul Şos. Mihai Bravu, Calea Văcăreşti, Piaţa Sudului, Şos. Olteniţei, terminalul Romprim. Abonamentele eliberate pe linia 34 vor fi valabile şi pe linia navetă de autobuze 634.


Potrivit RATB, traseele liniilor de autobuze 312, 313 şi 381, care funcţionează în zona lucrărilor, nu vor fi modificate, însă, staţia Şos. Mihai Bravu amplasată pe Calea Văcăreşti, sens Piaţa Sudului, se suspendă, autobuzele liniilor amintite vor opri în staţia Bd. Tineretului, comună cu cea a liniei 133.


Linia 76 de troleibuze se suspendă iar linia 77 va funcţiona pe traseul de bază, între Piaţa Reşiţa şi Piaţa Sudului, cu un număr suplimentar de vehicule. Abonamentele eliberate pe linia 76 vor fi valabile până la expirare, pe liniile 77, 381 şi pe liniile 312 şi 313, pe traseul fostei linii 76.


Nu vor scăpa de probleme în trafic nici posesorii de autoturisme, traficul rutier fiind restricţionat pe mai multe porţiuni. Vezi aici rutele ocolitoare.


Etichete: autobuz, călători, Pasaj Mihai Bravu, pasajul Mihai Bravu, Sectorul 3, traseu, troleibuz

0/0 COMENTARII
ion
17 ian 10:02
+0
VOTURI
-0

Dar cea mai răscolitoare dispută din Primăria Capitalei este cea legată de prime. Unii au luat praful de pe tobă, alţii au încăput cu greu pe câte un tabel şi câţiva mai importanţi, şefi de compartiment sau directori, au luat câte un miliard, un miliard şi jumătate. Evident, lei vechi. Toată lumea tremură de frică să nu se afle. Inclusiv cei care n-au fost premiaţi. Riscă să îşi piardă postul. Unii fac supoziţii în legătură cu cifrele încasate şi cu banii alocaţi pe compartimente. Alţii strâmbă din nas că au luat prea puţin în raport cu şefii.Bunăoară, scandalul din Direcţia Generală Economică se referă la 4 miliarde. Adică la prime de 100.000 de euro, încadrate ca stimulente pentru încasările suplimentare. Directorul general Mircea Octavian Constantinescu a beneficiat de o sumă necunoscută. Banii au fost transferaţi printr-o dispoziţie de plată departe de ochii celorlalţi. Directorul de la Direcţia Venituri Lenuţa Boncotă, de profesie ingineră, a beneficiat de un stimulent de 150.000 lei, adică aproximativ 37.000 de euro. Şefa de serviciu Gica Dediu, doar de 100.000 de lei (aprox. 25.000 de euro).Operaţiunea a fost pregătită încă dinainte de sfârşitul anului. Numai că directoarea serviciului Contabilitate, Camelia Busuioc, a refuzat să semneze, invocând ilegalitatea stimulentelor. Faptul a determinat-o să demisioneze. În locul ei a fost promovat altcineva care a aceptat operaţiunea. De precizat că acordarea stimulentelor pentru 2009 s-a făcut după ce Curtea de Conturi a României şi-a încheiat controlul în Primăria Capitalei.Prime grase au fost încasate şi de funcţionarii de la Direcţia de Venituri sau de cei de la Direcţia Juridică.Ce sume au fost împărţite pe la alte direcţii din Primăria Capitalei încă nu ştim. Toată lumea se fereşte să vorbească. Mai bine închide uşa cu cheia şi-ţi strigă prin tăblie, revino, frate, peste două săptămâni!

Matei
17 ian 08:38
+0
VOTURI
-0

O asemenea lucrare creaza si un anumit discomfort,cum ar fi devierea de trasee RATB!Chiar nu se poate altfel,dar Oprescu stie ca se poate baza pe intelegerea celor afectati!

Dan
17 ian 09:54
+0
VOTURI
-0

Bine postacule oprescian! Mereu la datorie, nu?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE