Pasajul Nicolae Grigorescu - Splai Dudescu, GATA în iunie 2016. GALERIE FOTOProiectul Străpungere Nicolae Grigorescu - Splai Dudescu ar fi trebuit finalizat până la sfârșitul acestui an. La 15 decembrie 2015 însă, lucrările erau gata doar în proporție de 60%. Reprezentanții Primăriei Capitalei estimează că proiectul va fi terminat la 30 iunie 2016. 

Primăria Capitalei a demarat lucrările la Străpungerea Bd. Nicolae Grigorescu - Splai Dudescu în martie 2010, iar lucrările ar fi trebuit încheiate în 2013. Ulterior termenul de finalizare a fost din nou modificat, reprezentanții municipalității anunțând că proiectul va fi gata la sfârșitul lui 2015. În acest moment însă, lucrarea este executată doar în proporție de 60%, astfel că Primăta Capitalei a avansat un nou termen de finalizare: 30 iunie 2016. 

"S-a executat supratraversarea peste raul Dambovita, aceasta fiind realizata in procent de 90 %. Supralargirea bulevardului Nicolae Grigorescu este realizata in proportie de 50 %. Se lucreaza la relocarea utilitatilor, tablierul podului: armare, beton, iar atunci cand temperaturile vor permite si la asfalt. Una dintre rampe este in curs de finalizare, la cealalta rampa lucrarile sunt oprite pana la gasirea unei solutii cu privire la supratraversarea cablurilor electrice ale Transelectrica", au precizat reprezentanții Primăriei Capitalei într-un răspuns remis B365.ro. 

Proiectul are deja o întârziere de trei ani. Astfel, Primăria Capitalei a demarat lucrările la Străpungerea Bd. Nicolae Grigorescu - Splai Dudescu în martie 2010, iar lucrările ar fi trebuit încheiate în 2013. Proiectul s-a blocat însă după ce se finalizase mai puțin de 20% din proiect. Blocajul a apărut întrucât Consiliul General al Municipiului Bucureşti nu a aprobat exproprierile, estimate la o valoare de 35 milioane lei (8 milioane euro). Proiectul s-a deblocat după aproape patru ani. Astfel, constructorul s-a întors pe șantier abia în martie 2014.

Proiectul Străpungerea Bd. Nicolae Grigorescu - Splai Dudescu prevede lărgirea bulevardului la trei benzi pe sens de la intersecția cu Theodor Pallady și construirea unui pasaj suprateran peste râul Dâmboviţa la intersecţia bulevardului Nicolae Grigorescu cu Splai Dudescu. Pasajul va avea câte două benzi pe sens şi un scuar median de 12 metri. În lateralele acestui pasaj vor fi construite la nivelul solului două poduri cu câte trei benzi pe sens.

În prezent, valoarea totală actualizată a proiectului Străpungere Bd. Nicolae Grigorescu - Splai Dudescu se ridică la 365.855.000 lei (82 milioane euro).

Etichete: pasaj, Primăria Capitalei, realitatea, Străpungerea Nicolae Grigorescu - Splai Dudescu

0/6 COMENTARII
podaru'
29 ian 13:07
+0
VOTURI
-0
bai,nene...da pe ala de la sudului cand dracu il terminati,frate?ca a innebunit toata zona aia de sud !!!
elena
09 ian 19:34
+0
VOTURI
-0
O METODA CONFORTABILA DE FACUT BANI ! EDITURA EPUBLISHERS CAUTA COLABORATORI in tara si strainatate pentru a face reclama pe internet pentru CARTI ELECTRONICE . Avem cel mai puternic sistem cu care dumneavoastra puteti castiga bani in confortul propriei case, in fata calculatorului, fara stres, fara sefi, fara obligatii. Oferim instruire completa si gratuita, de exceptie. Cereti urgent mai multe detalii scriind cuvantul ,,FRANCIZA” la adresa de email: mami_meda@yahoo.com
Generalul
08 ian 10:49
+0
VOTURI
-0
Bine ca aruncati zeci de mii de euro pe SF-uri ! Puteti amana si abandona multe proiecte dar banetul vostru vine de la SF-uri. Securisti nenorociti! Ati furat inainte de '89 si acum o facti si alaturi de odraslele voastre ca sa fie treaba in familie.
Flory
03 ian 13:08
+0
VOTURI
-0
LA MULTI ANI! Pregateste-te pentru un an de SUCCES! Ai acces GRATUIT la un CURS SPECIAL care iti poate transforma viata! Invata simplu si repede cum se fac banii, cum sa iti construiesti o viata mai buna! www.pregatitpentrusucces.com
Daca esti hotarat si ai ambitia sa faci o schimbare in viata ta, sa inveti tot ceea ce e mai folositor pentru tine, solicita cursul la adresa de email: project.flory@gmail.com
Florin
30 dec 15:29
+0
VOTURI
-0
Bineinteles ca nu este nimeni vinovat pentru ca nu a fost terminat la termen, cum bineinteles ca nu este nimeni vinovat ca nici un proiect inceput de primarie nu a fost terminat la termen(pasaj Piata Sudului, pasaj Piata Presei, Pasaj Vacaresti,reabilitare pasaj Muncii, BTMS care functioneaza cand isi aduce aminte etc) ,doar bani publici aruncati in vant sau in buzunarele unora!
Ing.
30 dec 09:09
+0
VOTURI
-0
Nu există Splai Dudescu! Podul e peste Splaiul Unirii! Nu mai perpetuaţi toate tâmpeniile scoase pe gură de Oprescu.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h