PASAJUL PIAŢA SUDULUI. STADIUL LUCRĂRILOR în luna mai 2016: 43,71%, nu 80%Un raport de progres al Pasajului Piata Sudului, semnat de Primarul General interimar in data de 24 mai 2016, arată că proiectul era finalizat în proporţie de doar 43, 71%, chiar dacă Răzvan Sava anunţa în iunie că acesta este terminat în proporţie de 80%.

"Domnul Razvan Sava a semnat, la data de 24.05.2016, in calitate de Primar General interimar, raportul de progres al beneficiarului PMB, in care este mentionat clar ca Proiectul este finalizat intr-un procent de 60,47 %. In aceste conditii cum poate acum dl Razvan Sava sa mentioneze ca a lasat Proiectul la un stadiu de 80% ? Referitor la comunicatul de presa al PMB din data de 30 iunie 2016, in care este anuntat un grad de finalizare de 53% , mentionam ca aceasta informatie se referea la stadiul efectiv al lucrarii de infrastructura si nu la procentul de realizare al Proiectului in ansamblul sau, care cuprinde si alte tipuri de cheltuieli si activitati ( informare, management, publicitate, audit, dirigentie de santier). In plus, este evident ca in fiecare luna exista un progres fizic al Proiectului ceea ce creste procentul de finalizare al acestuia", se arata intr-un comunicat al Primariei Capitalei, remis miercuri

 Citeşte şi PASAJUL PIAŢA SUDULUI. Cum văd locuitorii din zonă haosul creat de lucrările de construcţie FOTO

Cu toate acestea, chiar dacă luna trecută Răzvan Sava anunţa că PASAJUL PIAŢA SUDULUI era terminat în proporţie de 80%, la sfârşit de mai acesta era finalizat doar la jumătate, adică 43, 71%. Aceste date există într-un raport de progres datat 24.05.2016 şi semnat de fostul primar interimar.

Citeşte şi Un nou TERMEN pentru finalizarea Pasajului PIAŢA SUDULUI. Ce spune constructorul

Etichete: passajul piata sudului, piaţa sudului, pmb, Primăria Bucureşti, razvan sava pasaj

0/1 COMENTARII
ANDREI
09 Jul 19:28
+0
VOTURI
-0
O bataie crunta de joc din partea constructorilor !!!
Ar TREBUI DEFERITI JUSTITIEI pentru FURT CALIFICAT...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE