Pasajul Piata Sudului, redat integral circulatiei în varăPasajul Piata Sudului. Primarul General, Gabriela Firea, s-a intalnit ieri, la sediul Municipalitatii, cu reprezentantii asocierii Astaldi-Euroconstruct, pentru a analiza graficul de progres al lucrarii si a stabili solutii concrete astfel incat lucrarile la acest obiectiv de investitii sa fie accelerate, iar pasajul sa fie finalizat in scurt timp.

Pasaj Piata Sudului
Pasaj Piata Sudului

Pasajul Piata Sudului.  In cadrul intrevederii, constructorul a dat asigurari ca isi va redimensiona corespunzator forta umana si echipamentele, astfel incat pasajul sa fie terminat si redat integral circulatiei pana cel tarziu in data de 28 iulie, se arată într-un comunicat al PMB.

 " Vreau sa fie clar pentru toata lumea ca acesta este ultimul termen pe care il accept! Trebuie sa intelegeti ca finalizarea acestui pasaj nu este doar o provocare pentru mine, ci si o responsabilitate pe care o avem cu totii fata de bucurestenii care locuiesc in zona sau tranziteaza intersectia de la Piata Sudului. De aceea va cer sa luati toate masurile necesare pentru a nu mai exista intarzaieri in derularea lucrarilor", a declarat Gabriela Firea.

Avand in vedere ca mare parte din materialele si echipamentele necesare pentru finalizarea pasajului trebuie importate, Edilul Sef a solicitat constructorului sa demareze de urgenta procedurile de comanda pentru a nu exista intarzaieri, asa cum s-a intamplat in anii trecuti la alte santiere.

Pasajul Piata Sudului.  Gabriela Firea a informat, de asemenea, ca responsabilii Unitatii de Implementare a Proiectului din cadrul Primariei Capitalei vor monitoriza permanent lucrarile pentru a se asigura ca se respecta obligatiile asumate prin contract, iar raportarile scriptice corespund cu realitatea din teren.

Reamintim ca, in acest moment, se circula prin pasajul de la Piata Sudului pe cate un fir pe sens.

Pasajul Piata Sudului.  Pasajul Rutier Piata Sudului este o lucrare care asigura fluidizarea traficului pe directia inelului principal si pe arterele adiacente inelului median al Municipiului Bucuresti si presupune realizarea unui pasaj subteran pe direcţia CaleaVăcăreşti – Str. Niţu Vasile, cu cate doua benzi de circulatie pe sens, a patru pasaje pietonale, refacerea liniei de tramvai, lucrari de modernizare a carosabilului, a utilitatilor etc.

Etichete: Pasajul Piaţa Sudului, termen de finalizare Pasajul Piata Sudului

0/5 COMENTARII
gheorghe
09 May 07:23
+0
VOTURI
-0
Cum drecu' sa fie REDAT circulatiei cand pana acum nici nu a fost DAT, decat pe jumatate. Poate reusesc sa REDEA circulatiei TRAMVAIUL si TROLEIBUZUL de pe Liviu Rebreanu care nu circula de 7 ani. Jena mai mare de atat nici ca poate exista!
cimitirescu
07 May 08:40
+0
VOTURI
-0
nu poate fi decat un caine care sa spele onoarea madamei!
Caine
06 May 19:35
+0
VOTURI
-0
Observ ca a disparut Cris, dar, in schimb, a reaparut Fox! Cantitatea de prosti trebuie sa ramana constanta!
Fox, da-i tare, ca stacheta lasata de Cris e sus de tot, trebuie sa te chinui ceva s-o atingi... Sau nu, ca nici tu nu esti incepator in ale prostiei.

PS. Ca un sfat. Ia arhiva de comentarii si cauta-l pe ala cu pericolele lui de peroane. Citeste-l cu atentie si copiaza-i ideile, te vor duce pe noi culmi ale tembelismului!
Succesuri!
Florin
06 May 15:57
+0
VOTURI
-0
Să ne rugăm să termine mai repede pasajul de la Piața Sudului.
Fox
06 May 12:31
+0
VOTURI
-0
Este tragic ca nu isi da seama a noastra Pandelita ca a ajuns de rasul curcilor si ca nu ii mai ia nimeni in seama ultimatimurile.....
In ceea ce priveste "responsabilitatea" ei fata de bucuresteni s-a vazut pana acum!
Si a dat celor care au votat-o exact simbolul acela din mijlocul noului logo! Si asta merita toti!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE