Pasajul pietonal de la Universitate se umple de flori, miercuriPasajul de la Piața Universității va fi plin de flori, miercuri, 27 aprilie. Șase designeri floriști vor pregăti aici buchete deosebite, iar câţiva bucureşteni vor putea pleca cu ele acasă.

Pasajul pietonal de la Universitate se umple de flori, miercuri
Pasajul pietonal de la Universitate se umple de flori, miercuri
Foto: hdwallpaperbook.com

Evenimentul are loc miercuri, de Ziua Regelui Olandei, fiind organizat de ambasadă.

Astfel, cei mai norocoși dintre bucureștenii care vor avea drum prin Pasaj, între orele 10:30 – 12:00, vor putea pleca acasă cu un buchet spectaculos de flori proaspete, anunţă organizatorii.

Totodată, în pasaj va fi redată muzică specifică, fiind pregătite preparate tradiționale olandeze și suveniruri din Țara Lalelelor.

La eveniment va fi prezentă şi Excelența Sa, Stella Ronner-Grubačić, Ambasadorul Olandei la Bucureşti, transmite sursa citată.

Sărbătoarea va continua la Hotelul Intercontinental, sala Rapsodia, unde va avea loc a șaptea ediție a tradiționalului Concurs Național de Aranjamente Florale, la care vor participa 53 de artiști florali români.

Un juriu alcătuit din specialiști români și olandezi va analiza aranjamentele florale și va decide câștigătorul celei de-a VII-a ediții a Concursului Național de Aranjamente Florale. Acesta va primi, pe lângă recunoașterea oficială a talentului său, o excursie în Olanda, Țara Lalelelor.

Festivitatea de premiere va fi urmată de o scurtă sesiune de instruire susținută de celebrul maestru florist olandez Elso Post, cel care este și președintele juriului.

Etichete: Ambasada Olandei, flori, pasaj universitate

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE