Pasajul subteran de la Piața Presei este GATA. GALERIE FOTOLucrările la Pasajul rutier de la Piața Presei Libere s-au încheiat: au fost trasate marcajele, instalate balizele, a fost dat drumul la circulația în rondul din mijlocul pieței. Pasajul subteran așteaptă acum inaugurarea oficială, care va fi stabilită de Primăria Municipiului București. 

Din imaginile de la fața locului, publicta pe forum.metrouusor.com, se poate vedea că lucrările la Pasajul subteran rutier de la Piața Presei s-au încheiat. Nu s-a dat încă drumul circulației, însă, așteptându-se, probabil, recepția lucrării. 

Citește și Cum arată PASAJUL PIETONAL DE LA PIAȚA PRESEI. Ce hibe are pasajul și de ce e folosită încă trecerea 

Contractul de proiectare şi execuţie a Pasajului Piaţa Presei Libere a fost atribuit Asocierii SC Apolodor Demolari SRL-SC Eurovia Construct International – SC Tehcon & Edilitare şi Infrastructura SRL – SC Consitrans SRL. Valoarea finală pentru care a fost atribuit contractul este de 74,9 milioane lei (18,2 milioane euro). La acest contract se adaugă şi cel pentru consultanţă, pentru care Primăria Capitalei este dispusă să plătească 70.000 de euro.

Pasajul subteran de la Piaţa Presei Libere va face legătura între Șos. Bucureşti – Ploieşti şi bulevardele Kiseleff şi Mărăşti. Lungimea totală a lucrării va fi 740 de metri din care pasajul propriu zis va avea 190 m, iar rampele vor avea o lungime de 140 m şi o lăţime de 7,8 m. Se va intra în pasaj de pe Șoseaua Bucureşti-Ploieşti, din dreptul Fântânii Mioriţa şi se va ieşi fie spre Bd. Kiseleff, fie spre Bd. Mărăşti. Astfel, aproximativ la jumătatea pasajului, se va realiza o ramură ce asigură ieşirea spre bulevardul Mărăşti. Această ramură va fi alcătuită dintr-un tronson de tunel cu o lungime de 130 m şi o rampă de ieşire cu o lungime de 140 m. 

Inaugurarea oficială a pasajului a fost amânată pentru luna iunie, după ce în zona rampei spre Bd. Mărăști au fost descoperite mai multe cabluri electrice care nu erau prevăzute în planul Enel și au trebuit mutate. 

Etichete: galerie foto, Kiseleff, pasaj, pasaj subteran, pasajul piața presei, Piaţa Presei, realitatea, trafic

0/4 COMENTARII
Gabrea
16 iun 20:24
+0
VOTURI
-0
Lene maxima la site-ul asta. Nici macar nu v-ati dus pana acolo, va luati dupa pozele de pe un site.
bucurestean
16 iun 10:42
+0
VOTURI
-0
daca era facut pe dos era super, asa nu face decat sa creeze trafic suplimentar in oras
vlad
16 iun 10:19
+0
VOTURI
-0
Ce accidente o sa se faca la bifurcatia aia....
hanna
15 iun 18:45
+0
VOTURI
-0
inca o luna mai are pana e GATA totul. plantat iarba, copaci, strans santierul de acolo.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE