Inundaţie în Pasajul Unirii din Bucureşti. Traficul auto, reluat după şase oreTraficul a fost redeschis pe Pasajul Unirii din Capitală, dar se desfăşoară cu dificultate, după ce pasajul a fost inundat în urma ploii din noaptea de joi spre vineri, fiind închis circulaţiei rutiere timp de aproape şase ore. 

 Pasajul Unirii, inundat in urma furtunii de vineri. Circulatia a fost deviata
Pasajul Unirii, inundat în urma furtunii de vineri. Circulația a fost deviată

În jurul orei 8:15, circulaţia în Pasajul Unirii a fost redeschisă pe sensul de mers spre Mărăşeşti, iar la ora 8.40 pe sensul de mers spre Universitate, însă traficul în zonă este, în continuare, îngreunat. 

Potrivit autorităţilor, traficul rutier în Pasajul Unirii fusese închis din cauza acumulării mari de apă. Pompierii au intervenit pentru a scoate apa din pasaj.

Până la deschiderea circulaţiei în Pasajul Unirii, şoferii au circulat pe deasupra pasajului sau pe rutele alternative.

După cum susţine directorul ApaNova, Epsică Chiru, colectarea apelor pluviale din pasajul Unirii revine în sarcina Administraţiei Străzilor Bucureşti, instituţie în administrarea căreia se află pasajul. 

În urma ploii torenţiale din 10 august 2012, pasajul Unirii a fost inundat din nou, atunci ApaNova acuzând Administraţia Străzilor că este responsabilă din cauză că nu curăţă la timp gurile de canalizare. 

Traficul auto se desfăşoară cu dificultate şi în alte zone din Capitală. Astfel, Brigada Rutieră a precizat că in zona Halei Traian şi în intersecţiile Şoseaua Iancului cu Şoseaua Pantelimon şi Şoseaua Mihai Bravu cu Bulevardul Decebal semafoarele sunt defecte.

Etichete: Bucureşti, Capitală, inundaţie, Pasajul Unirii, ploaie

0/7 COMENTARII
ion
16 oct 07:11
+0
VOTURI
-0
Gresit ca s-a construit metroul pe malul Dambovitei.
Este prea aproape panza freatica sau puteau sa-l faca suspendat.
Asa vafi in continuare.
Nume*
12 oct 01:29
+0
VOTURI
-0
I8n9G6 , [url=http://zfcvrotkzjjk.com/]zfcvrotkzjjk[/url], [link=http://bzsxtbskghfx.com/]bzsxtbskghfx[/link], http://zqdxlkadtexm.com/
Nume*
11 oct 03:20
+0
VOTURI
-0
MPWWii , [url=http://mglpkeacuqbt.com/]mglpkeacuqbt[/url], [link=http://nurahpzyerhy.com/]nurahpzyerhy[/link], http://nxthrfvtyccb.com/
Nume*
09 oct 10:13
+0
VOTURI
-0
Hanul lui Manuc e de fapt o cladire rutenstitoica. Nu stiu daca pe locul acela ramasesera mai mult decat urme, fundatii vechi, pivnite, ziduri sau poate nici atat.Se vede o hala mare si o piata centrala deschisa. Piata era piata, cum scrie la carte, cu gaste, zarzavaturi etc pe un loc foarte vechi, cu aceeasi destinatie de cand e orasul. Tot acolo era si piata de flori , un loc populat de tiganci cu fuste inflorate si cosuri mari. Piata de flori era in jurul unui fel de turnuletz cu geamuri. Eram prea mic sa-mi amintesc la ce folosea turnuletzul, dar acolo era capul unei linii de travai. Totul in mijlocul unei forfote orientale, drept in buricul tirgului. Piata avansa binisor si continua si in spate, pe Splai. La data cand e luata imaginea (probabil intr-o zi de sarbatoare ca prea e liniste) comertul era restrans, mai mult in hala si in dreapta acesteia unde se vad tonetele cu acoperis. Piata de flori nu mai exista.N-as zice ca am nostalgia patrunjelului si cepei pe post de centru civic .Dar nici feentini de ciment fara apa si nici reclame acoperind fatadele nu ma entuziasmeaza estetic.
rentacarexpert.ro
05 oct 13:59
+0
VOTURI
-0
Am si eu o intrebare. Oare aceste pasaje nu au canalizare ? Ca de cand ma stiu sunt inundatii cand ploua un pic mai mult sau mai "torential".
ady
21 sep 10:08
+0
VOTURI
-0
Oprescu nu mai este primar de Bucuresti ? de ce nu rezolva problema ?
Bine ca are bani de autostrazi suspendate si stadioane supra evaluate dar de adevaratele probleme ale capitalei nu are timp
dok
21 sep 09:12
+0
VOTURI
-0
Niciodata nu e de vina APA NOVA. Au avut nemernicii de guvernanti grija de asta... Sa nu-i deranjam pe francezii care au generozitatea sa ne vanda scump propria apa. Dar e normal, ca ei au know-how.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE