Pasarela pietonală în largul mării, din staţiunea Mamaia, redeschisă pentru turiştiPasarela din staţiunea Mamaia, care se întinde în largul mării pe o distanţă de peste 400 de metri şi este prevăzută în capăt cu un debarcader pentru acostarea navelor de agrement, închisă începând cu iarna trecută pentru că nu mai era sigură pentru cetăţeni, a fost redeschisă începând cu 29 iunie 2019, fiind executate lucrări de reparaţii, a informat vineri Primăria Constanţa.

Pasarela pietonala in largul marii, din statiunea Mamaia, redeschisa pentru turisti
Pasarela pietonală în largul mării, din staţiunea Mamaia, redeschisă pentru turişti

"Primăria Municipiului Constanţa informează că Pasarela din staţiunea Mamaia este redeschisă. În această perioadă, accesul pe ea a fost restricţionat pentru că au fost executate lucrări de reparaţii şi întreţinere. Echipele de muncitori au intervenit la structura metalică ce susţine pasarela, au schimbat o parte dintre scândurile deteriorate, iar după această operaţiune, lemnul a fost vopsit cu un lac protector. Au fost înlocuite băncile, coşurile de gunoi, iar balustrada de protecţie de la debarcader şi la cele opt porţi care permit accesul către doc a fost recondiţionată", reiese dintr-un comunicat de presă transmis de administraţia locală.

Pasarela şi debarcaderul din staţiunea Mamaia au fost inaugurate în iunie 2012, investiţie care s-a ridicat, potrivit primarului din acea perioadă, Radu Mazăre, la circa un milion de euro, trei sferturi din fonduri provenind de la Ministerul Turismului şi Dezvoltării Regionale, iar diferenţa de la administraţia locală.

Etichete: pasarela largul marii, pasarela pietonala mamaia, redeschidere pasarela pietonala mamaia, statiunea mamaia

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE