PAŞTE 2017. Cum va arăta Bucureştiul iluminat de sărbătorile pascale FOTOPAŞTE 2017. Cum va arăta Bucureştiul iluminat de sărbătorile pascale FOTO. Centrul Bucureştiului va fi împodobit în acest an, pentru prima dată, cu luminiţe de Paşti, au anunţat recent reprezentanţii Primăriei Capitalei. Principalul punct de interes va fi Calea Victoriei, care va deveni pietonală în preajma sărbătorilor, de vineri seară până duminică seară. 

PASTE 2017. Cum va arata Bucurestiul iluminat de sarbatorile pascale FOTO
PAŞTE 2017. Cum va arăta Bucureştiul iluminat de sărbătorile pascale FOTO

PAŞTE 2017. Cum va arăta Bucureştiul iluminat de sărbătorile pascale FOTO.  "Am inceput curatenia si repararea strazilor, dupa o iarna grea. Ne dorim ca, de Paste, sa inauguram Calea Victorie de la Guvern pana la Piata Enescu (Ateneul Roman) cu acces pietonal de vineri seara pana duminica seara. Si, in premiera, dorim sa infrumusetam orasul cu lumini festive de Paste, deoarece este cea mai mare sarbatoare a crestinismului, multi bucuresteni raman acasa, si este important ca orasul nostru sa fie impodobit de sarbatoare. Am observat ca bucurestenii, dar si turistii, au fost foarte incantati de Targul de Craciun, de aceea, si de Paste, Primaria Capitalei va organiza un Targ Pascal, tot in Piata Constitutiei. Imi doresc sa avem o capitala curata si frumoasa", a declarat primarul general, Gabriela Firea, pentru HotNews.ro.

Deocamdata nu se stie cat va costa impodobirea orasului in acest fel, urmand ca Luxten, compania care se ocupa de iluminatul public, sa faca o estimare.

PAŞTE 2017. Cum va arăta Bucureştiul iluminat de sărbătorile pascale FOTO. Primaria Capitalei a platit pentru organizarea targului de Craciun din 2016,din Piata Constitutiei, circa 7,2 milioane lei. Aceasta suma include amenajarile facute in cadrul targului, bradul de Craciun, casa lui Mos Craciun, patinoarul, caruselul, trenuletul, dar si organizarea concertelor din cadrul targului si onorariile artistilor. Pentru iluminatul de sarbatoare din oras, de pe marile bulevarde, reprezentantii Primariei Capitalei spun ca nu au platit nimic.

PAŞTE 2017. Cum va arăta Bucureştiul iluminat de sărbătorile pascale FOTO.  În 2016, luminiţele de sărbători au fost aprinse pe 1 decembrie, fiind decorate 52 de locuri din Capitală, pe un traseu de 29 kilometri, ce include bulevardele Magheru, Bălcescu, I.C. Brătianu, Unirii, Piaţa Unirii, Piaţa Universităţii, Piaţa Romană, Bulevardul Lascăr Catargiu, Regina Elisabeta, Piaţa Victoriei, Bulevardul Aviatorilor, Arcul de Triumf, Piaţa Arcul de Triumf, Piaţa Charles de Gaulle, Piaţa Presei Libere, Şoseaua Bucureşti - Ploieşti, la intrare de pe DN1, Fântâna Mioriţa, Piaţa George Enescu, Centrul Istoric, Piaţa Romană, la monumentul Lupoaica, Piaţa Constituţiei, Bulevardul Carol, zona Piaţa Universităţii - Piaţa Rosetti, zona Ateneu - Nicolae Golescu, intersecţiile Şoseaua Colentina cu Şoseaua Ştefan cel Mare, Şoseaua Colentina cu Strada Doamna Ghica, Calea Moşilor cu Bulevardul Dacia, Şoseaua Mihai Bravu cu Strada Baba Novac, Bulevardul Unirii cu Strada Traian, Bulevardul Cantemir cu Bulevardul Mărăşeşti.

PAŞTE 2017. Cum va arăta Bucureştiul iluminat de sărbătorile pascale FOTO. 

Etichete: luminat paste, Paşte, paste bucuresti, paste bucuresti 2017, sarbatorile pascale

0/4 COMENTARII
roxana
15 Mar 20:02
+0
VOTURI
-0
o capitala mizerabila trebuie impodobita cu luminita de paste. strazi si trotuare care te inghit, cladiri care stau sa cada pe tine vor fi luminate de sarbatoare. oameni care mor de foame si de boli pe care nu le pot trata sau preveni din lipsa banilor. si edilii vor lumina! ce tara de rahat. si copiii vostrii traiesc aici, nu sunteti normali?
roxana
15 Mar 20:01
+0
VOTURI
-0
o capitala mizerabila trebuie impodobita cu luminita de paste. strazi si trotuare care te inghit, cladiri care stau sa cada pe tine vor fi luminate de sarbatoare. oameni care mor de foame si de boli pe care nu le pot trata sau preveni din lipsa banilor. si edilii vor lumina! ce tara de rahat. si copiii vostrii traiesc aici, nu sunteti normali?
Max100
12 Mar 10:31
+0
VOTURI
-0
Bani aruncati pe apa sambetei de un primar incompetent care infiinteaza societati cu capital de stat desi cele pe care le are deja in subordine sunt falimentare.
sf asteapta
12 Mar 10:14
+0
VOTURI
-0
lumini de paste, candela carata cu avionul, catedrala, cata risipa din banul public. cu banii de pe luninitele de paste absolut inutile se puteau repara trotuarele sau consolida o cladire cu risc seismic sau mai multe. e un cerc vicios aici atata vreme cat nu se investeste in educatie, cultura, infrasturctura, sanatate vom avea parte de la niste politicieni inculti si corupti de luminite de paste etc si nu de solutii pentru problemele concrete ale orasului. locul 1 in europa la trafic si primaria nu construieste 1 metru de piste de bbiciclete, in schimb soferii blocati in trafic au acum ocazia sa contemple luminitele de paste. trotuarele sunt pline de masini parcate pe ele in tot centrul orasului, asa ceva nu se intalneste in nici o capitala europeana, masinile distrug gazonul, distrug trotuarele pietonale, distrug dalele si spatiul verde. e o paguba care se acopera tot din banii publici desi exista o lege care nu se aplica legat de parcarea pe trotuar si pe trecerea de pietoni. primaria nu construieste nici o parcare alternativa ca sa rezolve aceasta problema si nici nu aplica legea punand in pericol vietile copiilor acestui oras mai ales in zona scolilor unde bine mersi se parcheaza pe trotuar iar scolarii sunt nevoiti sa mearga printre masini. dar uitati o sa avem luminite de paste, cat o sa mai suporte cetatenii aceasta situatie?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE