Paștele în Vama Veche. Care este gradul de ocupare al locurilor de cazare pe LITORALMulţi români, în special tinerii, au ales ca destinaţie pentru acest sfârşit de săptămână litoralul, sărbătorind deopotrivă Paştele şi 1 Mai. Primii dintre aceştia au ajuns încă de joi seara la malul mării.

În prezent, gradul de ocupare a locurilor de cazare din Vama Veche şi din staţiune Mamaia depăşeşte 50%, anunţă Radio România Actualităţi.

Astfel, hotelierii se aşteaptă însă ca vineri, până la sfârşitul zilei, numărul turiştilor să crească la aproape 40.000. Vama Veche a dat şi anul acesta startul distracţiei pentru minivacanţa de 1 mai. Tinerii s-au grăbit să vină la mare pentru a prinde cât mai multe zile de antren şi voie bună. Chiar dacă soarele a ieşit mai rar, vamaioţii rămân şi ziua şi noaptea pe plajă. Unităţile de cazare din staţiune nu mai au locuri libere, însă, nonconformişti, pe tineri nu îi deranjează să petreacă noaptea pe plajă la malul mării, să cânte acompaniaţi de sunetul valurilor sau să asculte muzică şi să danseze.

Etichete: 1 mai vama veche, grad de ocupare hoteluri litoral, hoteluri litoral, Paşte, paste vama veche, Vama Veche, vama veche de 1 mai

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h