Patinoarul Mihai Flamaropol ar putea fi renovat de Primăria CapitaleiPrimaria Capitalei vrea sa renoveze Patinoarul Mihai Flamaropol (Foto: infoinsider.ro)
Primăria Capitalei vrea să renoveze Patinoarul Mihai Flamaropol (Foto: infoinsider.ro)

Edilii Capitalei vor să renoveze patinoarul Mihai Flamaropol aflat în Complexul sportiv "Lia Manoliu".

"Patinoarul este administrat acum de Federaţia de Badminton. Tehnologia folosită acolo este de prin anii '60 şi nu poate funcţiona mai mult de 2-3 luni pe an. Eu am propus să fie preluat de Primăria Capitalei, să îl reabilităm şi să îl putem reda bucureştenilor", a precizat pentru B365.ro, directorul general al Direcţiei de Investiţii din cadrul Primăriei Capitalei, Bogdan Hreapcă.

Deocamdată nu există un proiect concret pentru reabilitarea patinoarului şi nici un buget alocat pentru acesta, însă directorul Bogdan Hreapcă susţine că în doi ani bucureştenii ar putea avea la Lia Manoliu un patinoar modern.

Etichete: Bucureşti, complex sportiv, Lia Manoliu, patinoar, Primăria Capitalei, reabilitare, renovare, Sectorul 2

0/0 COMENTARII
Laura
20 ian 11:58
+0
VOTURI
-0

Cei tineri nu stiu,dar pana in 1980,Romania a fost in prima grupa mondiala valorica la hochei pe gheata.Patinoarul Flamaropol a avut zile de glorie!Iar daca Sorin Oprescu va avea in vedere si acest asezamant sportiv,ar fi benefic pentru iubitorii sporturilor pe gheata din Romania!Ca n-or fi toti in Miercurea Ciuc!

Lavinia
20 ian 11:53
+0
VOTURI
-0

Ideea de a renova acest patinoar e binevenita.Dar mai intai,Sorin Oprescu si factorii decizionali din Primaria Generala,ar trebui sa vada daca mai merita renovarea!Nu m-ar mira,ca ridicarea unuia nou sa fie mai ietina decat renovarea celui actual!

Remus
19 ian 14:45
+0
VOTURI
-0

bina mai ca il renovati pe asta dupa un secol.uitati-va la cel din ciuc cum arata si functioneaza 12 luni pe an. daca un oras cu 45.000 locuitori a reusit sa finanteze o astfel de invistetie acum 10 cand stim cum aratau bugetele locale, ar trebui sa le fie rusine edililor din capitala. harghita are mai multe patinoare decat bucurestiul stadioane de fotbal.brasovul, la fel, chit ca s-a furat la greu, exista un patinoar foarte decent care n-a costat decat 10 milioane (cam de cateva ori mai putin dacat costurile cu intretinerea ierbii inexistente din bucuresti). Linistit se puteau construi cel putin cate un pationoar de talia celui de la Brasov (n-am pretentiile celui din M-Ciuc) in fiecare sector din capitala. Poate asa aveam si oferta sportiva adecvata pentru tinerii drogati din bucuresti, si in 10 ani am fi avut un campionat de hochei competitiv, caci talente avem.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE