Patinoarul ''Mihai Flamaropol'' trece în administrarea Primăriei CapitaleiPatinoarul ''Mihai Flamaropol'' din București va fi administrat de Consiliului General al Municipiul București dupa ce Guvernul României a hotărât încetarea dreptului de folosință gratuită al Federației Române de Hochei pe Gheață (FRHG)asupra imobilului mai sus amintit.

Patinoarul Mihai Flamaropol trece in administrarea Primariei Capitalei
Patinoarul Mihai Flamaropol trece în administrarea Primăriei Capitalei

Hotărârea Guvernului a apărut în Monitorul Oficial din 25 octombrie 2013, predarea-preluarea patinoarului trebuind efectuată până la data de 25 noiembrie 2013, anunţă Agerpres.

În ședința Guvernului României din data de 16 octombrie, executivul condus de prim-ministrul Victor Ponta a aprobat o hotărâre, publicată în Monitorul Oficial din 25 octombrie, prin care încetează dreptul de folosință gratuită al Federației Române de Hochei pe Gheață asupra Patinoarului ''Mihai Flamaropol'' din București, aflat în Complexul Sportiv Național ''Lia Manoliu''.

Totodată, potrivit Hotărârii Guvernului 804/2013 art. 3, executivul a aprobat transmiterea unor imobile din domeniul public al statului și din administrarea Ministerului Tineretului și Sportului — Complexul Sportiv National ''Lia Manoliu'' în domeniul public al municipiului București și în administrarea Consiliului General al Municipiului București. Potrivit articolul 4 al HG 804/2013, Consiliul General al Municipiului București ''menține destinația actuala a Patinoarului artificial 'Mihai Flamaropol', asigură gratuitatea desfășurării activităților specifice Ministerului Tineretului și Sportului, precum și a unităților/instituțiilor din subordinea sau coordonarea acestuia și reface patinoarul, în condițiile impuse de normativele și standardele internaționale în vigoare, precum și realizează spații adiacente necesare practicării activităților specifice''.

Din luna martie nu mai era gheață la patinoarului ''Mihai Flamaropol'', ulterior fiind oprite curentul electric și apa, din cauza datoriilor acumulate față de furnizori. 

Etichete: Consiliul General al Municipiului Bucureşti, Ministerul Tineretului şi Sportului, patinoar

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h