Pătraru a fost prezentat oficial la Digi 24. Marţi, ultima ediţie Starea Nației la TVRDragoş Pătraru a fost prezentat oficial marţi seara chiar în platoul Digi 24, la emisiunea Jurnalul de seară cu Cosmin Prelipceanu. Noul sezon va începe la 1 august, a anunțat fostul prezentator al TVR. Până atunci, vor fi pe post scurte "pastile".

Emisiunea "Starea Natiei", MUTATA la Digi 24
Emisiunea "Starea Nației", MUTATĂ la Digi 24
Foto: apropo.tv

Dragoş Pătraru, realizatorul emisiunii ”Starea naţiei”, a fost prezentat oficial la Digi 24, în condiţiile în care acesta a înregistrat pentru Televiziunea Română ultima ediţie a emisiunii, care urmează să fie difuzată marţi seară.

"Emisiunea se mută incepând de zilele următoare și apoi din luna august. Inca din 6 iunie vom face câte un material in fiecare zi, acele filme pe care noi le numim Starea zilei. Din 1 august vom incepe un nou sezon din Starea Natiei. Venim cu produsul nostru, cu oamenii cu care am făcut acest format, cele patru sezoane. Emisiunea din această seară de la TVR este despre Televiziunea Romana si despre starea televiziunii publice", a spus Dragos Patraru, potrivit paginademedia.

Marţi seara, TVR va difuza ultima ediție Starea Nației, un program special, dedicat "stării TVR."

"Starea Nației intră de azi în categoria Arhiva TVR", au scris oficialii instituției publice pe pagina de Facebook.

"Vreau să-i liniștesc pe oameni, oamenii sunt foarte ingrijorați că nu ne vor mai vedea. Pregătim un proiect și pentru oamenii din diaspora, vor putea vedea la Digi emisiunea, pe satelit. Facem subiectele interesante pentru public, publicul nu mai vrea să i se livreze informația seacă, noi folosim toate elementele umorului, nu doar satira. Folosim foarte multe lucruri, păstrăm această funcție de gate keeper. Este o emisiune care se realizeaza 80% pe opinia publiculuiTeleviziunea Română e un fel de ONG care ia 80 de milioane de euro de la populație și plătește 3.000 de angajați. Nu puteam să rămânem intr-o instituție in care toată lumea urăște pe toată lumea", a mai declarat Dragoş Pătraru. Etichete: Dragoș Pătraru, dragos patraru digi 24, Starea Nației, starea natiei digi 24

0/1 COMENTARII
Anda
11 Jun 20:37
+0
VOTURI
-0
Sunt f.incantata ca se reia "starea natiei" dar ma intristeaza ca Mircea Badea care, pe vremuri avea umor acum e mai mult veninos si rau desi Dragos Patraru nu-l concureaza ,el fiind pe alt segment orar.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h