Patriarhia a lansat un apel urgent către credincioşi, care sunt îndemnaţi să se roage pentru ploaiePatriarhi Română îi îndeamnă pe preoţi şi pe credincioşi să se roage pentru ploaie.

Patriarhia a lansat un apel urgent catre credinciosi, care sunt indemnati sa se roage pentru ploaie
Patriarhia a lansat un apel urgent către credincioşi, care sunt îndemnaţi să se roage pentru ploaie
Foto: basilica.ro

În ultima perioadă, canicula s-a instalat în toată ţara, iar seceta a distrus culturile agricole. În acest context, Patrarhia Română lansează un apel urgent către preoţi şi credincioşi. Aceştia sunt îndemnaţi să se roage pentru ploi liniştite.

"În această perioadă de secetă care afectează grav culturile agricole din întreaga ţară cu numeroase consecinţe asupra vieţii oamenilor, Patriarhia Română adresează un îndemn stăruitor ierarhilor, clericilor şi credincioşilor ortodocşi să intensifice rugăciunea pentru ploi liniştite, aducătoare de rod bogat al pământului, folositoare oamenilor şi vieţuitoarelor, conform îndrumărilor din Liturghier şi Molitfelnic. Încrezători în purtarea de grijă şi milostivirea lui Dumnezeu, să avem nădejde că El va răspunde rugăciunilor noastre potrivit cuvântului Mântuitorului Iisus Hristos: 'Toate câte cereţi rugându-vă, să credeţi că le-aţi primit, şi le veţi avea.' (Marcu 11, 24)", se arată într-un comunicat al Patriarhiei Române, potrivit stiripesurse.ro.

Etichete: apel, Patriarhia Română, ploaie, seceta

0/1 COMENTARII
Mircea
25 iul 11:19
+0
VOTURI
-0
Biserica e cel mai mare rău pentru o populație deja îndobitocită cum este cea a României. Auzi, sa ne rugam pentru ploaie ! Si pentru cursul valutar, si pentru PIB, si pentru......
Sa crezi ca exista o forța supranaturala gen Dumnezeu, Budha, Mohamed, vaci, căței, miei, e deja o tâmpenie, dar sa crezi ca Biserica e un intermediar între aceste "zeități" si simplii "muritori", e o prostie imensa....

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE