Patriarhia: Donaţiile pentru Catedrala Mântuirii Neamului au CRESCUT DE TREI ORI, după piesa TaxiPatriarhia a anunţat că donaţiile pentru construirea Catedralei Mântuirii Neamului au crescut de mai bine de trei ori, de când a fost lansată noua piesă Taxi- Despre smerenie.

Patriarhia: Donatiile pentru Catedrala Mantuirii Neamului au CRESCUT DE TREI ORI, dupa piesa Taxi
Patriarhia: Donaţiile pentru Catedrala Mântuirii Neamului au CRESCUT DE TREI ORI, după piesa Taxi
Foto: stirileprotv.ro

Donaţiile online pentru construirea Catedralei Mântuirii Neamului au crescut de peste trei ori după apariţia videoclipului trupei Taxi, punctul maxim fiind înregistrat duminică, atunci când au fost donaţi 15.000 de lei, a declarat pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu.

Trupa Taxi a lansat joi seară un videoclip despre smerenie, împreună cu mai multe celebrităţi din România. Melodia pledează pentru modestie şi pe sintagma "Dumnezeu preferă lemnul si spaţiile mici".

Piesa a fost interpretată drept un manifest împotriva ridicării edificiului opulent al Catedralei Mântuirii Neamului, însă Dan Teodorescu, solistul de la Taxi, a publicat luni un mesaj pe pagina oficială de Facebook a trupei Taxi, în care spune ferm că: "piesa nu este un manifest împotriva Catedralei Mântuirii Neamului Românesc". "Eu cred (nu spun că ştiu) că Dumnezeu preferă simplitatea şi modestia.", spune cântăreţul.

 

 

Etichete: BOR, Catedrala Neamului, donatii catedrala neamului

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE