Patriarhia Română angajează reporter. Ce salariu oferăPatriarhia Română angajează un reporter, pentru postul de televiziune Trinitas TV.

Patriarhia Romana angajeaza reporter. Ce salariu ofera
Patriarhia Română angajează reporter. Ce salariu oferă
Foto: basilica.ro

Potrivit unui anunţ postat pe site-ul de recrutare online bestjobs.ro, Patriarhia Română caută un reporter, pentru postul de televiziune Trinitas Tv.

Atribuţiile postului includ realizarea de ştiri, reportaje şi alte materiale cu un conţinut informativ pentru Trinitas Tv.

Persoana potrivită pentru acest job trebuie să aibă o experienţă de cel puţin doi ani pe o poziţie similară. De asemenea, conform anunţului, candidaţii ideali pentru acest post trebuie să aibă următoarele competenţe şi abilităţi:

- dicţie foarte bună;

- folosirea fluentă a cuvintelor, atât verbal cât şi în scris;

- judecată clară şi responsabilă;

- povestirea/ relatarea cu uşurinţă;

- uşurinţă de a improviza şi crea;

- uşurinţă în negocierea cu oamenii;

- ţinută şi maniere cultivate;

- corectitudine;

- curiozitate;

- flexibilitate;

- rapiditate;

- punctualitate;

- capacitatea de a lucra în echipă;

- capacitatea de lucru în condiţii de stres;

- perseverenţă în îndeplinirea sarcinilor de serviciu.

Salariul oferit pentru postul de reporter la Trinitas Tv este cuprins între 1.400 lei şi 1.800 lei, conform anunţului de recrutare.

Anunţul a fost postat în urmă cu două săptămâni, iar până în prezent la acest post au aplicat 59 de persoane. Cei care vor să aplice la acest post mai au la dispoziţie 16 zile pentru a-şi depune candidatura. Detalii AICI.

"Televiziunea Trinitas a fost înfiinţată în octombrie 2007, la iniţiativa şi cu implicarea directă a Preafericitului Părinte DANIEL, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române.

Prin intermediul acestei televiziuni cultural-religioase, Patriarhia Română informează opinia publică despre evenimentele bisericeşti, lucrarea pastoral-misionară, socială, educaţională şi culturală a Bisericii, aducând în atenţia publicului istoria, cultura şi tezaurul de credinţă şi spiritualitate creştină românească în context european", se precizează pe site-ul televiziunii, trinitastv.ro.

Etichete: angajare, Patriarhia Română, reporter, salariu, știri, televiziune, trinitas tv

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE