Patriarhia Română, apel privind sistemul medical românesc: Biserica Ortodoxă se roagă permanentPatriarhia Română consideră necesară identificarea în regim de urgență a măsurilor necesare desfășurării actului medical în condiții de siguranță.

Preoti Romania
Preoţi România
Foto: dejeanul.ro

"Rezultatele verificărilor efectuate recent de autorități cu privire la dezinfectanții diluați folosiți în spitalele din România indică pericole majore pentru sănătatea pacienților din spitale. În această situație este necesar ca toți oamenii de bună-credință, împreună cu instituțiile abilitate ale Statului, să identifice în regim de urgență măsurile necesare desfășurării actului medical în condiții adecvate, de siguranță", precizează un comunicat al Patriarhiei Române.

Totodată, Biserica Ortodoxă Română își exprimă încrederea în aducerea la standardul de calitate din țările Uniunii Europene a sistemului de sănătate românesc.

"Biserica Ortodoxă Română se roagă permanent pentru sănătatea sufletească și trupească a oamenilor, este implicată în programe de sănătate și își exprimă încrederea că autoritățile competente, împreună cu întreg corpul medical, vor reuși să aducă sistemul de sănătate românesc la standardul de calitate din țările Uniunii Europene", mai precizează comunicatul.

Etichete: Ministerul Sănătăţii, Patriarhia Română, SCANDALUL DEZINFECTANŢILOR DILUAŢI, sistemul medical românesc

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE