Patriarhul Daniel: Dacă lumea e deranjată de coloana oficială, noi nu avem nevoie de eaPatriahul Daniel a declarat că, dacă lumea este deranjată că reprezentanții BOR folosesc coloană oficială, ei nu au nevoie de ea.

Patriarhul Daniel: Daca lumea e deranjata de coloana oficiala, noi nu avem nevoie de ea
Patriarhul Daniel: Dacă lumea e deranjată de coloana oficială, noi nu avem nevoie de ea
Foto: realitatea.net

Patriarhul a făcut declarațiile, sâmbătă, la sfințirea capelei Penitenciarului Jilava, potrivit Agerpres.ro.

"Avem oficial, că ei ne-au spus cum să cerem. Ministerul. Dacă lumea este deranjată de coloană, noi nu avem nevoie de coloană (...) Pentru că am avut adesea delegații care trebuiau să ajungă la timp la aeroport. Nu înalți demnitari, ierarhi veniți din alte țări. Problema este că la cerere s-a făcut și s-a spus că este posibil. Trebuie în legislație făcut precis că nu se mai dă voie nimănui", a spus Preafericitul după ce jurnaliștii l-au întrebat dacă a folosit legal coloana oficială.

Totodată, Patriahul BOR a mai spus că el nu a fost citat la DNA.

După moartea polițistului Bogdan Gigină, mass-media românească a dezvăluit faptul că Patriarhul Daniel a beneficiat de coloană oficială, deși, în mod legal, el nu are acces la acest drept. Legea spune că doar șeful statului, premierul, președintele Senatului și Camerei Deputațilo sau omologii lor din străinătate, miniștrii aflați în situații de urgență și foștii președinți au dreptul să primească coloană oficială.

Etichete: coloana, Patriarhul Daniel

0/1 COMENTARII
Bogdan
06 Dec 11:41
+0
VOTURI
-0
Sunt de acord cu aceste coloane, INSA, cand este absolut necesar... Sa se apeleze la ele, NU abuziv, de asta oamenii sunt revoltati... Ca sa te duci la piata, mall ori restaurant, poti sa o faci si pe jos, cu ratb-ul, metro-ul ori, cu masina proprie ( ce nesimtire sa sugerez asa ceva, nu ?!?! ). Insa odata cu functia, toti uita de unde au plecat...

Biserica sa foloseasca spre exemplu coloana, atunci cand aduc lumina de Paste, ori cand Papa ne va mai face o vizita, insa altfel, nu vad motiv pentru ca Patriarhia sa beneficieze de acest, lux, beneficiu. Sunt oamenii Domnului, milostivi, care impart voia buna, sunt alaturi de oameni si se afla printre ei. Nu altfel!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE