Patriarhul Daniel, mesaj pentru elevi în pragul examenelor naţionalePreafericitul Părinte Daniel îndeamnă preoţii să fie alături de elevi în perioada examenelor şcolare şi să îi susţină prin "rugăciune, încurajare şi orice alt sprijin folositor", primele teste la evaluarea naţională şi examenul de bacalaureat urmând să aibă loc la finalul lunii iunie.

Patriarhul Daniel
Patriarhul Daniel
Foto: rtv.net

"Biserica şi şcoala susţin împreună necesitatea pregătirii voastre intelectuale şi spirituale pentru viaţă într-o lume în care nivelul de instruire va conta tot mai mult. Îi îndemnăm pe toţi preoţii ca, mai ales în perioada examenelor, să vă fie alături prin rugăciune, încurajare şi orice alt sprijin folositor", a transmis, joi, Patriarhul Daniel elevilor care vor intra în examenele naţionale, scrie Mediafax.

Acesta mai spune că "examenul trebuie înţeles ca fiind o şansă de evaluare şi o confirmare a efortului studiului şi a cultivării talentelor, având speranţa îmbogăţirii culturale şi a promovării în societate".

Potrivit calendarului, testele la evaluarea naţională vor începe pe 27 iunie cu proba scrisă la Limba si literatura română, în timp ce examenul de bacalaureat va debuta în 13 iunie, cu proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română.

Etichete: bacalaureat 2016, EVALUARE NAŢIONALĂ 2016, Patriarhul Daniel

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE