Patronii au făcut coadă la CAS Bucureşti pentru plata contribuţiilorO parte din reprezentantii firmelor din Capitala sustin ca nu au putut plati luni contributiile la CAS Bucuresti
O parte din reprezentanţii firmelor din Capitală susţin că nu au putut plăti luni contribuţiile la CAS Bucureşti

Funcţionarii CAS Bucureşti au închis uşa în nas contribuabililor luni, la ora 14.00 pentru a putea înregistra declaraţiile venite prin poştă de săptămâna trecută, scrie realitate.net. Zeci de persoane aflate la rând au forţat uşa de la intrare, nemulţumite fiind de faptul că vor trebui să mai facă încă un drum zilele viitoare pentru a putea plăti dările la stat. La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj de poliţie pentru a-i linişti pe angajatori.

"Dorim să atragem atenţia angajatorilor care au de depus declaraţii că o pot face şi prin intermediul Oficiului Poştal.  Se poate face şi online dar au nevoie de chei de acces. Vom publica pe site cum le pot procura. Procedura e pusă de mai mult vreme pe site. Avem angajatori care fac de câteva luni acestă raportare online.  Le-am explicat că e un aflux mare de persoane şi din câte estimăm noi vom reuşi să procesăm până seara târziu ce a intrat în instituţie până la ora 14.00", a declarat Cristina Călinoiu, purtătorul de cuvânt CASMB, citat de realitatea.net.

Etichete: angajatori, Casa de Asigurări de Sănătate Bucureşti, contribuţii, patroni, poliţie, sistem informatic

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE