Patronul Lactate Brădet cere o finanțare de 10 milioane de lei cu ajutorul unei platforme onlineProprietarul fabricii de lactate Brădet, Marius Badea, vrea să obţină 10 milioane de lei pe o platformă online de finanţare, unde persoanele fizice pot cumpăra acţiuni la firmă.

Lactate Bradet cere finantare online
Lactate Brădet cere finanțare online

"După ce Institutul Cantacuzino a anunţat că lactatele Brădet nu sunt la baza îmbolnăvirilor recente ale copiilor cu E.coli, patronul fabricii de lactate, Marius Badea, a anunţat decizia de a transforma compania Lactate Bradet SRL în Brădet Românesc S.A., unde orice român poate deveni acţionar. Astfel, valul uriaş de solidaritate a românilor cu brandul românesc Brădet, grav afectat de acuzaţiile nefondate ale autorităţilor publice, se poate materializa prin subscriere pentru acţiuni ale noii companii sau sprijin financiar contra bonuri de cumpărături", arată compania într-un comunicat.

Proprietarul Brădet şi-a propus să obţină prin ajutorul site-ului sprijina.ro finanţări de 10 milioane lei, într-un interval de 60 de zile.

"După strângerea capitalului, înfiinţăm societatea pe acţiuni şi în funcţie de banii subscrişi decidem: fie construim o fabrică nouă, fie extindem fabrica actuală. Eu personal mă voi implica pentru a realiza astfel cea mai mare fabrică de prelucrare a laptelui, cu capital integral românesc", a afirmat Badea.

Etichete: Brădet, lactate bradet, Marius Badea, platforma finantare online, platformă online

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h