Patru bucureșteni au fost prinși în flagrant în timp ce încercau să demonteze o autoutilitarăÎn noaptea de 25/26 august poliţiştii Capitalei au prins în flagrant patru tineri cu vârste cuprinse între 24 şi 26 de ani, imediat după ce au sustras, prin demontare, componentele unei autoutilitare, parcată pe o stradă din sectorul 4.

Patru bucuresteni au fost prinsi in flagrant in timp ce incercau sa demonteze o autoutilitara
Patru bucureșteni au fost prinși în flagrant în timp ce încercau să demonteze o autoutilitară

În jurul orei 01:30, polițiștii bucureșteni au fost sesizați prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că, patru persoane ar fi încercat să demonteze toba mediană a unei autoutilitare, în sectorul 4 al Capitalei, se anunță într-un comunicat.

Astfel, poliţiştii s-au deplasat imediat la adresa indicată, reușind prinderea, imobilizarea și conducerea celor în cauză la sediul Secției 14 Poliție, pentru verificări şi pentru stabilirea cu exactitate a situaţiei de fapt.

Din primele cercetări efectuate de către judiciariştii bucureşteni, a reieşit faptul că, tinerii prinși în flagrant, ar fi demontat toba de eșapament prin tăiere, la locul faptei fiind găsite mai multe instrumente despre care există suspiciunea că ar fi fost folosite în comiterea infracțiunii.

Totodată, la fața locului a fost identificat și autoturismul inscripționat taxi, cu care cei patru bănuiți s-ar fi deplasat, acesta fiind indisponibilizat pentru continuarea verificărilor.

Ca urmare a intervenţiei prompte a poliţiştilor bucureşteni, prejudiciul cauzat prin comiterea faptei, în valoare de aproximativ 8.000 de lei, a fost recuperat în totalitate şi restituit părţii vătămate.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Capitalei, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu cei patru tineri în stare de reţinere, urmând a fi prezentați magistraților.

Etichete: autoutilitară, bucureşteni, Poliţia Capitalei, prinși în flagrant, Sectorul 4, taxi

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE