Patru consilieri generali apropiaţi primarului Gabriela Firea, excluşi din PSDPSD Sector 5 a exclus patru consilieri generali ai Capitalei din partid, sub motivul că la şedinţele Consiliului General au votat împotriva intereselor partidului. Cei patru sunt apropiaţi ai primarului general Gabriela Firea. Consilierul liberal Ciprian Ciucu susţine că Gabriela Firea a pierdut majoritatea în Consiliu. Rectificarea bugetară promovată de primar a fost respinsă recent la vot.

Ședinta CGMB
Ședință CGMB

"In sedintele succesive din 19.10.2018, Biroul Permanent si Comitetul Executiv al PSD Sector 5 au aprobat, in unanimitate, excluderea din partid a membrilor Florea Ancuta Doina, Pavel Marius Adrian, Sandulescu Nina si Suhan Valeriu Nicolae, pentru voturi repetate impotriva intereselor legitime ale cetatenilor Sectorului 5, care i-au trimis sa ii reprezinte in Consiliul General al Municipiului Bucuresti.

Daca sanctiunea de retragere a sprijinului politic, aplicata acestora la inceputul lunii aprilie 2018, ar fi fost pusa pe ordinea de zi a PSD Bucuresti si a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, nu ar fi fost posibila aceasta jignire incalificabila adusa celor peste 300.000 de oameni care traiesc in Sectorul 5 al Capitalei", se arată pe pagina Facebook a PSD Sector 5.

Consilierul general PNL Ciprian Ciucu, unul dintre principalii opozanţi ai primarului Firea, susţine că cei patru vor fi daţi afară din Consiliu după ce şi-au pierdut calitatea de membri PSD,iar gabriela Firea rămâne fără majoritate în Consiliul General.
"Daniel Florea, seful PSD Sector 5 și primar de sector, a exclus din PSD patru membri ai Consiliului General, toți de la el din sector. Retrăgându-li-se sprjinul, își pierd și posturile de consilieri generali.

BUUUN! Dar de ce ne-ar interesa pe noi? Pentru că din acest moment, pentru o perioadă, depinde cat de repede se vor mișca pesedistii proFirea și cine urmează pe listă, Firea a pierdut majoritatea in CGMB.

Nici chiar PMP nu le va mai putea păzi voturile.

Dacă Firea se bucură de antipatia a încă unui sef PSD din București, va rămâne fără majoritate iar noi vom avea șansa să dregem o parte din stricaciunile pe care le-a făcut", a scris Ciprian Ciucu pe Facebook.

 

Etichete: consilieri generali, exclusi psd, psd, PSD Bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE