Patru fântâni, cu apă rece ca gheața, inaugurate, duminică, în CapitalăDuminică, în Sectorul 2 al Capitalei, vor fi inaugurate alte patru fântâni de mare adâncime, pentru alimentarea gratuită cu apă potabilă a populaţiei.

Patru fantani, cu apa rece ca gheata, inaugurate, duminica, in Sectorul 2
Patru fântâni, cu apă rece ca gheața, inaugurate, duminică, în Sectorul 2

Una dintre cele patru fântâni, intitulată Fântâna "Sfânta Maria", va funcţiona pe Şoseaua Pantelimon, la Parcul Florilor, informează Primăria Sectorului 2.

Celelalte trei, respectiv Fântâna "Omeniei", Fântâna "Educatorilor" şi Fântâna "Armoniei", sunt amenajate în Parcul Motodrom din cartierul Fundeni, în Parcul Naţional din cartierul Basarabia şi la Parcul Obor, în faţa sediului Primăriei Sectorului 2.

În 2011, Primăria Sectorului 2 a inaugurat, în noua Piaţă Obor, prima fântână din cadrul acestui proiect de alimentare gratuită cu apă potabilă a populaţiei, de la care, susţin edilii, se aprovizionează, zilnic, sute de bucureşteni. Fântâna are adâncimea de 220 de metri.

În 2013, Primăria Sectorului 2 vrea să deschidă alte zece astfel de fântâni. Mai multe detalii despre amplasarea celor 10 fântâni cu apă rece ca gheața găsiți aici.

Etichete: apa de izvor Bucuresti, apa rece pe canicula, Capitală, de unde pot sa beau apa rece vara, fantani de mare adancime, gratuit, hidratare apa canicula, Neculai Onţanu, Primăria Sectorului 2, realitatea, Sectorul 2

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE