Patru firme din Capitală, amendate cu 12.000 de lei pentru că au angajat ilegal cetăţeni străiniReprezentanţi ai patru firme din Bucureşti au fost amendaţi de poliţiştii Biroului pentru Imigrări cu 12.000 de lei pentru că au angajat ilegal cetăţeni străini. Un tânăr din Turcia a fost amendat cu 400 de lei pentru şedere ilegală şi este obligat să părăsescă ţara în termen de 15 zile.

Inspectoratul General pentru Imigrari
Inspectoratul General pentru Imigrari

Potrivit Inspectoratului General pentru Imigrări, în urma unor controale desfăşurate în ultimele 24 de ore la mai multe societăţi comerciale din Bucureşti, poliţiştii au dat cinci amenzi în valoare de aproape 12.000 de lei.

Reprezentanţii celor patru firme au fost sancţionaţi pentru primirea la muncă a unui număr de 22 de străini, membri de familie ai unor cetăţeni români sau aflaţi la studii, din Turcia, Serbia, Maroc şi Moldova, fără aviz de angajare, precum şi pentru că nu au anunţat Inspectoratul General pentru Imigrări despre începerea contractului de muncă a străinilor.

De asemenea, poliţiştii de imigrări au depistat, cu şedere ilegală, un tânăr de 18 ani din Turcia. El a fost amendat cu 400 de lei şi este obligat să părăsească România în termen de 15 zile.

Etichete: birou pentru imigrari, cetăţeni străini, firme amendate, firme din capitala

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE