Cine sunt liberalii care s-au înscris în cursa internă pentru sectoarele și Primăria CapitaleiALEGERI LOCALE 2016: În PNL a început lupta pentru Capitală. Un număr de 20 de liberali, între care Răzvan Sava, Alexandru Nazare și Honorius Prigoană, s-au înscris în cursa internă din partid în vederea desemnării drept candidați ai PNL la primăriile de sector și la Primăria Generală.

Patru liberali s-au inscris in cursa interna pentru sectoarele si Primaria Capitalei. CINE SUNT
Patru liberali s-au înscris în cursa internă pentru sectoarele și Primăria Capitalei. CINE SUNT

PNL a centralizat candidaturile interne pentru primăriile din Bucureşti, urmând ca, pe baza sondajelor comandate, partidul să îşi desemneze candidaţii care vor intra în competiţia electorală.

În urma centralizării candidaturilor interne, la Primăria Sectorului 1 au rămas în cursa internă Diana Tuşa (deputat PNL), Alexandru Nazare (deputat PNL), Victor Picu şi Alexandru Dumitrescu (consilier PNL).

Primăria Sectorului 2 va fi disputată de liberalii Dan Cristian Popescu (deputat PNL), Adrian Neacșu (copreşedintele filialei PNL Sector 2) şi Richard Radu (consilier în cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti).

Deputatul PNL Eugen Nicolăescu nu se regăseşte pe lista finală a candidaţilor înscrişi în cursa pentru Primăria Sectorului 3, deşi, încă din vara anului trecut, liberalii au anunţat intenţia lui Eugen Nicolăescu de a-şi asuma această candidatură, scrie Mediafax. Liberalii care se vor bate pentru a candida la fotoliul de primar al Sectorului 3 sunt Florin Alexe (deputat PNL), Sulfina Barbu (fost deputat PNL, copreşedinte PNL Sector 3), Cristi Tudorache (viceprimar al Sectorului 2), Vasile Florin Ştefan şi Adrian Moraru.

În cursa internă pentru Primăria Sectorului 4 vor intra Răzvan Sava, actualul primar interimar al Capitalei, Marius Rogin (copreşedintele PNL Sector 4), Alexandru Ionescu şi Honorius Prigoană, fiul fostului lider PDL Silviu Prigoană.

Primăria Sectorului 5 va fi disputată în interiorul PNL de liberalii Ovidiu Raeţchi (deputat PNL de diaspora) şi Virgil Bălăceanu (general de Armată, în rezervă).

PNL va trebui să aleagă, pentru Primăria Sectorului 6, între Razvan Mironescu (deputat PNL) şi Daniel Tulugea.

În privința intenției de candidatură la funcția de primar general al Capitalei din partea liberalilor, până în prezent, singura candidatură care a și primit o validare la nivelul organizației de București a PNL este cea a europarlamentarului Cristian Bușoi.

PNL o testează în sondajele pentru Primăria Capitalei şi pe Adriana Săftoiu.

Președintele interimar al PNL București, Cătălin Predoiu, a declarat cu o săptămână în urmă, într-o conferință de presă, că liberalii care și-au anunțat intenția de a candida la primăriile din Capitală trebuie să elaboreze de urgență planuri de creștere a notorietății și a încrederii. El adăuga că membrii PNL București mai pot să își anunțe intenția de a candida până la 1 februarie.

Etichete: alegeri locale 2016, candidatură, cristian busoi, PNL, Primăria Capitalei, primarie de sector, razvan sava

0/1 COMENTARII
Radu
02 feb 08:07
+0
VOTURI
-0
daca nu vin cu proiecte pentru dezvoltarea Bucurestiului si cu solutii pentru finantarea proiectelor respective...candideaza degeaba

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE