Mai multe autobuze RATB vor reveni, miercuri, la traseul de bazăPatru linii RATB vor reveni, începând de miercuri, la traseul de bază.

Autobuz RATB
Autobuz RATB

Regia Autonomă de Transport Bucureşti reia circulaţia autobuzelor din liniile 226, 227, 302 şi N114, pe Şos. Alexandriei.

Ca urmare a finalizării lucrărilor de extindere a reţelei de apă şi canalizare de pe Şos. Alexandriei şi a deschiderii circulaţie rutiere pe tronsonul cuprins între Str. Mărgeanului şi Şos. Antiaeriană, începând cu data de 19.12.2012, RATB va relua circulaţia autobuzelor din zonă, astfel:

Linia 226 va reveni pe traseul de bază de la intersecţia Cal. 13 Septembrie/Bd. Ghencea/Str. Petre Ispirescu/Str. Antiaeriană, pe Str. Petre Ispirescu, Str. Mărgeanului, Str. Buzoieni, Şos. Alexandriei, până la terminalul Depoul Alexandria.

Linia 227 va reveni pe traseul de bază de la intersecţia Str. Soldat Croitoru Vasile/Cal. Rahovei/Şos. Alexandriei, pe Şos. Alexandriei până la terminalul Depoul Alexandria.

Linia 302 va reveni pe traseul de bază de la intersecţia Cal. 13 Septembrie/Bd. Ghencea/Str. Petre Ispirescu/Str. Antiaeriană, pe Str. Petre Ispirescu, Str. Mărgeanului, Str. Buzoieni, Şos. Alexandriei, până la terminalul Depoul Alexandria.

Linia N114 va reveni pe traseul de bază de la intersecţia Şos. Alexandriei/Str. Mărgeanului, pe Şos. Alexandriei, până la terminalul Depoul Alexandria.

Etichete: autobuz 226, autobuze RATB, circulatie deviata, linii RATB

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE