Patru maşini s-au ciocnit pe DN 1 la ieşirea din Capitală. Traficul este blocatPatru maşini s-au ciocnit, marţi dimineaţă, pe Drumul Naţional 1, la ieşirea din Capitală către Ploieşti, fără a se înregistra victime. Traficul în zonă este îngreunat, iar poliţiştii anunţă că se circulă în condiţii de ceaţă, cu vizibilitate redusă.

Accident in Bucuresti
Accident în Bucureşti

Potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, patru maşini s-au ciocnit, marţi dimineaţă, pe DN 1, la ieşirea din Bucureşti către Ploieşti.

Nu s-au înregistrat victime, dar traficul în zonă este îngreunat.

Potrivit poliţiştilor, la ora transmiterii acestei ştiri, în municipiul Bucuresti, pe arterele rutiere se circulă în condiţii de ceaţă, vizibilitatea fiind scazuta.

"De asemenea, suprafaţa carosabilă este umedă, iar acest factor poate cauza derapaje şi creşte distanţa de frânare", anunţă poliţiştii.

Aceştia recomandă prudenţă sporită la volan şi le cer şoferilor să nu oprească sau să staţioneze în locuri nepermise, pe traseele mijloacelor de transport în comun, pe trecerile de pietoni sau la colţurile intersecţiilor, pentru a nu obtura vizibilitate altor conducători auto care doresc să iasă de pe străzi laturalnice.

Totodată, pietonii sunt sfătuiţi să circule doar pe trotuare, să traverseze carosabilul doar prin locurile special amenajate si la culoarea verde a semaforului electric, dupa ce s-au asigurat temeinic ca traversarea se face in conditii de siguranta iar conducatorii de vehicule le-au inteles intentia de a traversa.
viewscnt

Etichete: accident, accident otopeni, accident rutier, Bucureşti

0/1 COMENTARII
LUCRU LA DOMICILIU!
06 feb 16:06
+0
VOTURI
-0
Ultima sansa lucru acasa acum: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com sau accesati site-ul http://bit.ly/2vX6g35

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE