Patru răniţi din #Colectiv, externaţi luniPatru răniţi în incendiul din Club Colectiv urmează să fie externaţi, luni, din spitalul Bagdasar Arseni. 

Patru raniti din #Colectiv, externati luni (Foto sursazilei.ro)
Patru răniţi din #Colectiv, externaţi luni (Foto sursazilei.ro)

După cum a declarat, pentru Agerpres, managerul unității medicale, Bogdan Păltineanu, ultimul pacient rănit în Colectiv și internat în acest spital va fi externat pe 18 decembrie.

În spitalele din Capitală se mai află internate în prezent 23 de persoane rănite în incendiul din clubul Colectiv, dintre care 3 în stare critică, potrivit unui centralizator al Ministerului Sănătății.

Astfel, la Spitalul de Arși sunt internați 5 pacienți, la Spitalul 'Bagdasar Arseni' — 5, la Spitalul 'Grigore Alexandrescu' — 3, la Spitalul Elias — 2, Spitalul Militar Central — 4, Spitalul de Urgență din București — 3, Spitalul CC Iliescu — un pacient.

Până în prezent au fost externate 59 de persoane care au primit îngrijiri medicale în unitățile sanitare din țară.

Totodată, 39 de persoane au fost transferate în unități sanitare din străinătate: Austria — 5 persoane transferate, dintre care una a decedat, alte 4 persoane în stare stabilă, Belgia — 8 persoane care se află în stare stabilă, Olanda — 8 persoane transferate, dintre care două au murit, alte 6 sunt în stare stabilă, Germania — 5 persoane transferate, 2 în stare stabilă, o persoană cu evoluție incertă și două au murit, Marea Britanie — 9 persoane, dintre acestea 3 au decedat, iar 6 sunt stabile, Norvegia — o persoană în stare stabilă, care a fost externată, și Israel — 3 persoane, din care una a decedat, iar alte două sunt în stare stabilă.

60 de persoane rănite în Colectiv au decedat.

Etichete: bagdasar arseni, colectiv, externati, incendiu, pacienţi, raniti colectiv

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE