Patru sirieni care voiau să ajungă în Suedia, identificați de polițiști într-un tren din RomâniaPatru cetăţeni sirieni au fost identificaţi sâmbătă după-amiază într-un tren care circula pe ruta Bucureşti-Timişoara. Ei doreau să ajungă în Suedia.

Patru sirieni care voiau sa ajunga in Suedia, identificati de politisti intr-un tren din Romania
Patru sirieni care voiau să ajungă în Suedia, identificați de polițiști într-un tren din România
Foto: realitatea.net

O patrulă a Poliţiei Transporturi Feroviare Drobeta Turnu Severin a depistat într-un tren care circula pe ruta Bucureşti – Timişoara patru cetăţeni sirieni. Bărbaţii îşi cumpăraseră bilet din Bucureşti pentru Timişoara şi au declarat poliţiştilor că intenţionau să ajungă în Suedia, informează adevărul.ro.

Doi dintre ei aveau paşapoarte de sirieni, unul avea o copie de paşaport, iar un alt cetăţean nu avea asupra sa niciun document. Cazul a fost preluat de Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Mehedinţi, care urmează să stabilească modul cum aceştia au intrat în România şi dacă au fost călăuziţi pe traseul de la intrarea ilegală în România până la tren. Este cunoscut faptul că cetăţenii sirieni de regulă au acte asupra lor pentru a face dovada că sunt refugiaţi şi că provin dintr-o zonă de război, de aceea este suspectă lipsa documentelor în cazul celorlalţi doi migranţi, fiind posibil ca aceştia să provină din zona Irakului, Afganistanului sau Pakistanului.

Etichete: sirieni, Suedia, tren

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE