PATRU STADIOANE din Capitală urmează să fie REABILITATE începând cu 2017Vicepremierul Vasile Dîncu, ministru al Dezvoltării și Administrației Publice, a anunțat, duminică, că există proiecte de reabilitare pentru stadioanele Dinamo, Steaua, Rapid și Arcul de Triumf, iar din 2017 va începe reconstrucția acestora.

Din 2017 incepe reabilitarea a patru stadioane din Capitala
Din 2017 începe reabilitarea a patru stadioane din Capitală

"Trebuie să reabilităm patru stadioane de antrenamente pentru patru echipe — este vorba de stadionul Dinamo, Steaua, Rapid și cel de la Arcul de Triumf. Există proiectele pentru cele patru complexe, sunt la Compania Națională de Investiții, la MDRAP. În această toamnă facem studiile de fezabilitate și, de la anul, începem reconstrucția acestor stadioane", a spus Dîncu, la emisiunea "După 20 de ani" de la Pro TV, potrivit Agerpres.

Cu toate acestea, el a explicat că nu este vorba de o reconstrucție din temelii a stadioanelor.

"O să încercăm să vedem ce bani vom avea — putem să facem o fază mai extinsă, să încercăm să reabilităm stadioanele într-un grad mai mare, sau să reabilităm mai mult suprafața de joc. Asta va decide bugetul. Eu am un proiect ambițios cu patru complexe sportive care să arate european și modern. Să vedem cu finanțele și cu ceilalți dacă vom avea bani să le punem la acest nivel", a adăugat Dîncu.

Întrebat despre construcția stadioanelor din Teleorman, vicepremierul a explicat că nu e vorba de lucruri care se fac ''în acest moment'', ci de anumite investiții care se fac pe termen lung.

"La Compania Națională de Investiții sunt 1.500 de proiecte adunate din zona autorităților locale. Aceste 1.500 de subiecte sunt pe mai multe categorii — săli de sport, cămine culturale, așezăminte culturale, case de cultură, orfelinate și clădiri sociale. Se înregistrează la Minister unde există un comitet interministerial care analizează aceste investiții — oportunitatea lor — și le trece pe o listă sinteză. Aici se prioritizează și s-ar putea face în 20 de ani unele, iar altele în zece ani. Nu este vorba de lucruri care se fac în acest moment, ci este vorba de anumite investiții care se fac pe termen lung. Avem 50 sau 70 de stadioane din orașe mari care sunt pe această listă, evident că nu se pot face toate dintr-o dată, dar este foarte bine să reabilităm bazele sportive din România și este unul dintre proiectele Guvernului", a arătat Dîncu.

Etichete: reabilitare capitala, reabilitare stadioane bucuresti, stadioane bucuresti, vasile dincu

0/5 COMENTARII
CAINE
14 mar 11:39
+0
VOTURI
-0
stau si ma intreb daca Ceausescu facea studii de fezabilitate....ca astia sunt fani studii de fezab.!! si mai dureaza si mult !!
altul
14 mar 11:34
+0
VOTURI
-0
Anul trecut spuneau ca incep in 2016. Anul asta in 2017. La anul ca incepem in 2018. Nimic concret. Aceeasi poveste cu centura Bucurestiului. In fiecare an: 'la anul incepem'. Niste incompetenti!
primarele
14 mar 07:17
+0
VOTURI
-0
4 kkti urmeaza sa fie reabilitati in capitala si serviti fraierilor in campanie. Altceva nimic.
hmmm
13 mar 19:41
+0
VOTURI
-0
ce sa reabilitezi la groapa aia de la Dinamo? parca era vorba ca va fi refacut din temelii, acum ca o sa fie reabilitat si pana la final nu se va mai face nimic.
Marius
13 mar 14:58
+0
VOTURI
-0
Vrei sa câstigi bani în timpul liber? Nimic mai simplu: vino în echipa noastra, studiaza cele 12 lectii
pe care ti le oferim gratis si vei avea instrumentele necesare … SPOR LA TREABA SI LA BANI!!!!
NU îti oferim bani, ci posibilitatea de a munci 2-3 ore pe zi în timpul tau liber, acasa, pentru a câstica bani!
Cautam urgent colaboratori part-time pentru activitati de promovarea electronica a cartilor.
Acest proiect vizeaza si piata americana a cartilor electronice. Oferim contract de comision.
Îti trebuie doar un calculator cu conexiune Internet, cunostinte minime de utilizare PC,
perseverenta si rabdare. Poti câstiga între 100 si 285 EURO înca din prima luna,
sau 25000 EURO înca din primul an. Începe chiar acum trimitand mesajul “Detalii PROIECT”
la una dintre adresele de e-mail: proiect.online_2016@yahoo.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h