Patru universităţi din Anglia organizează admiterea în Capitală. „Românii sunt creativi şi silitori"ADMITERE FACULTATE 2015. „Românii sunt creativi şi silitori şi au o abilitate rară de a se integra foarte uşor”, asta spun reprezentanţii unei universităţi britanice prezentă la Bucureşti să recruteze studenţi. Patru universităţi din Anglia vor organiza admiterea la Bucureşti, săptămâna viitoare.

Patru universitati din Anglia organizeaza admiterea in Capitala. „Romanii sunt creativi si silitori"
Patru universităţi din Anglia organizează admiterea în Capitală. „Românii sunt creativi şi silitori"
Foto: observator.ro

ADMITERE FACULTATE 2015. Patru universităţi britanice organizează admitere pe loc la Bucureşti, în perioada 13-15 iulie. Cele patru instituţii de învăţământ superior din Anglia care organizează admiterea în Capitală sunt: Universitatea Coventry, Universitatea Greenwich din Londra, Universitatea Northampton şi Universitatea Anglia Ruskin, potrivit gandul.info.

Cele patru universităţi din Marea Britanie vin în Capitală pentru a susţine interviuri cu admitere pe loc cu absolvenţii clasei a XII-a. Perioada în care ele acordă consultanţă gratuită coincide cu prima săptămână de înscriere la universităţile din România.

Toate cele patru universităţi vor acorda consultanţă gratuit românilor care vor să urmeze cursurile la facultăţile acestor instituţii de învăţământ superior. Aceştia vor afla pe loc dacă îndeplinesc toate criteriile de selecţie.

ADMITERE FACULTATE 2015. „Profesorii de la University of Greenwich sunt încântaţi să primească studenţi români. Reprezentanţii universităţii vin în România în mod special pentru că apreciază nivelul foarte bun de limba engleză al tinerilor români, faptul că sunt creativi şi silitori şi au o abilitate rară de a se integra foarte uşor într-un mediu multicultural", spune Mark Blakemore de la University of Greenwich.

Reprezentanţii universităţilor britanice spun că nu sunt în concurenţă directă cu cele româneşti deoarece nu au aceleaşi programe.

„Din anumite puncte de vedere se află într-o compeţie cu universităţile din România, însă studiile în Marea Britanie sunt complet diferite. Această sesiune de admitere reprezintă o oportunitate pentru elevii care au simţ de aventură mai crescut şi vor să studieze în străinătate unde vor avea şansa de a experimenta o cultură şi un stil de predare complet diferite", a spus Salvatore Genovesi de la Universitatea Anglia Ruskin.

ADMITERE FACULTATE 2015. Absolvenţii clasei a XII-a care îşi doresc să participe la un interviu cu una dintre cele patru universităţi vor fi ajutaţi, în mod gratuit, de un consilier Edmundo, să îşi pregătească toate documentele necesare. Pentru a se putea înscrie la interviu, elevii trebuie să completeze un formular, până pe 11 iulie, care se găseşte pe site-ul www.edmundo.ro. După aceea, un consilier Edmundo îi va contacta.

Etichete: admitere, admitere facultate, admitere facultate 2015, Anglia, Marea Britanie, studenţi, Universitate

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE