Angajat ISU, patronii şi contabila clubului Colectiv, audiaţi la DNAUPDATE 14.49: La audieri a fost adus şi un angajat al ISU, unul dintre cei doi care s-a ocupat de clubul Colectiv.

UPDATE 13.05: Şi contabila de la COlectiv a fost adusă la audieri, anunţă Realitatea Tv.

Paul Gancea, unul dintre patronii clubului Colectiv, a fost adus la DNA, vineri dimineaţă. Conform Digi24, el este cel care a depus actele pentru obţinerea avizelor de funcţionare ale clubului. La audieri au fost aduşi şi ceilalţi doi patroni ai clubului: Alin Anastasescu si Costin Mincu.

De asemenea, procurorii DNA ridica, vineri dimineata, documente de la Primaria Sectorului 4 si de la Administratia financiara in dosarul in care ancheteaza modalitatea de emitere a autorizatiei de functionare pentru clubul Colectiv, anunta Agerpres.ro, citand surse judiciare.

Cei trei actionari ai clubului Colectiv - Paul Gancea, Alin Anastasescu si Costin Mincu - au fost arestati preventiv pe 3 noiembrie. Judecatoria sectorului 4 a motivat decizia de arestare a celor 3 prin faptul ca acestia au dat dovada "de o grava neglijenta si de iresponsabilitate in administrarea clubului", aminteşte Hotnews.ro.

"Cei trei inculpati prezinta un pericol social ridicat, iar prin atitudinea si comportamentul reflectat in activitatea desfasurata demonstreaza ca lasarea lor in libertate pericliteaza siguranta celorlalti membri ai societatii. De asemenea, judecatorul are in vedere gravitatea deosebita a faptelor, urmarile acestora (decesul multor persoane tinere si vatamarea corporala a altora, unele dintre acestea fiind internate in continuare in stare critica), precum si modul si circumstantele de comitere a acestora. Totodata, judecatorul apreciaza ca activitatea de urmarire penala se afla in etapa de inceput, exista un amplu probatoriu care urmeaza a fi administrat, iar pentru buna desfasurare a procesului penal se impune luarea masurii arestarii preventive a celor trei inculpati", se arata in motivarea deciziei de arestare.

Etichete: colectiv, DNA, paul gancea

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE