Paula Seling explică de ce a vandalizat fratele ei un magazin: "Are probleme de sănătate"Fratele Paulei Seling a intrat în atenţia Poliţiei după ce, zilele trecute, a aruncat cu vopsea colorată într-un magazin. Artista a explicat că fratele său are probleme de sănătate şi din acest motiv a reacţionat în acest fel. 

Paul Seling, fratele cântăreței Paula Seling, este cercetat pentru acte de distrugere. Paul Seling a fost prins în timp ce încerca să vandalizeze, folosind vopsea de culoare galbenă, sediul unui magazin situat pe bulevardul București din Baia Mare.

Joi, Paula Seling a mărturisit, pe pagina sa de Facebook, că Paul, absolvent de Arhitectură, este grav bolnav.

„Fratele meu este absolvent de Arhitectură, artist, grafician şi muzician extrem de talentat. Întâmplările nefericite ale ultimelor zile se datorează unor probleme de sănătate legate strâns de două tumori cerebrale. Aceste lucruri sunt personale si va multumesc pentru ca respectați intimitatea familiei. As vrea sa precizez ca, din cate stiu eu, fratele meu nu a fost violent, nu a fost încătușat iar termenii folosiți de autorii comunicatului de presa cu privire la actele de vandalism, sunt exagerați", a menţionat Paula Seling, pe Facebook.

Etichete: explicatie, frate paula seling, Fratele Paulei Seling, reacție, vopsea magazin

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE