Pavilionul central Romexpo va fi transformat într-o SALĂ POLIVALENTĂ pentru activităţi sportivePavilionul central al Romexpo va fi transformat într-o sală polivalentă cu 15.000 de locuri, vestiare, loje şi tot ce e necesar pentru desfăşurarea de activităţi sportive, a anunţat primarului general al Capitalei, Gabriela Firea.

Romexpo
Romexpo

"Pavilionul central al Romexpo va fi transformat într-o sala polvalentă, cu 15.000 de locuri, cu vestiare, loje, cu tot ce e necesar desfăşurării activităţilor sportive. În maximum un an şi jumătate se vor putea obţine toate avizele şi Bucureştiul va putea organiza evenimente de amploare", a declarat, miercuri, primarul general al Capitalei.

Autorităţile estimează că într-un an de zile, sala va fi amenajată.

"Noi estimăm că într-un an de zile sala va putea fi amenajată. Practic, clădirea rămâne la fel la exterior, structura de rezistenţă rămâne la fel, doar la interior se vor face modificări. Aici se vor putea organiza toate evenimentele, mai puţin fotbal şi rugby", a declarat preşedinte Camerei de Comerţ şi Industrie a României, Mihai Daraban.

Etichete: evenimente Romexpo, Pavilion central romexpo, Primăria Capitalei, Romexpo

0/6 COMENTARII
vlad
24 Nov 10:41
+0
VOTURI
-0
Nu comentez mai mult de-atat, O BATAIE DE JOC!!!
vasile
24 Nov 07:26
+0
VOTURI
-0
Escrocii astia "capitalisti" nu sunt in stare de 27 de ani sa faca o sala de sport sau de spectacole si incearca acum sa se laude in campanie cu ce-au facut altii acum 50 de ani. Noroc cu "odiosul dictator", ca astia nu-s in stare sa bata un cui.
ALEX47
24 Nov 06:09
+0
VOTURI
-0
adevarul este ca industria romaneasca este "infloritoare", dar lipseste cu desavarsireeee...asa ca mai biune sa i se dea o folosinta "polivalenta" acestei bijuterii arhitecturale.
frone
23 Nov 17:42
+0
VOTURI
-0
Sunt curios in baza a ce s-a luat aceasta hotarare in conditiile in care Pavilionul central aapartine SC ROMEXPO SA a caurui actionar majoritar este Camera de Comert si Industrie. Nu cumva o sa se plateasca o chirie enorma pentru un pavilion gol? De ce nu se incep lucrarile la sala polivalenta de la Stadionul National in schimb se investesc bani in modificarea unei sali existente?
Cris
23 Nov 16:36
+0
VOTURI
-0
Imi place de escrocii astia de la PSD - au doi oameni scosi pe tusha din motive penale - Ponta si cu Dragnea si au bagat-o pe Firea, la inaintare sa promita in fiecare zi cate ceva la prostii care vor da in curand cu stampila. Si, intrucat, Romania e plina de tampitzi, nu e greu de prevazut ce rezultate vor iesi, din nou, la alegeri.
altul
23 Nov 16:01
+0
VOTURI
-0
:)) Firea: acest Petre Ispirescu al vremurilor noastre!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE