Pavlos, tânărul care a intrat în focul din #Colectiv să-şi salveze prietenul, a făcut primii paşiPavlos Gabriel Popovici, tânărul care a intrat şi a doua oară în focul din Club #Colectiv pentru a-şi salva prietenul în scaun cu rotile, a făcut primii paşi singur, după trei luni de spitalizare. În urmă cu aproape o săptămână, tânărul ieşise de la Terapie Intensivă. 

"Eroul nostru Pavlos a reușit să facă primii pași singur, fără ajutor!", a anunţat Andreea, sora acestuia, pe pagina de Facebook "Împreună rezistăm", pagină creată după tragedia din club #Colectiv unde şi-au pierdut viaţa până acum 63 de persoane. Aici, tânăra a postat şi o nouă fotografie cu Pavlos. 

CITEŞTE ŞI Dorinţa emoţionantă a lui Pavlos, tânărul care a intrat în foc să îşi salveze prietenul din Colectiv 

Pavlos e rocker şi a fost şi el în "clubul morţii", pe data de 30 octombrie 2015, în Colectiv. Nu a mers singur, ci a vrut să îi facă o bucurie unui prieten imobilizat în scaun cu rotile. L-a dus pe Mihai Popescu la primul concert rock din viaţa lui. Din păcate, evenimentul nu a avut sfârşitul pe care adolescenţii îl aşteptau.

Când s-a dezlănţuit infernul, Pavlos nu şi-a abandonat amicul şi l-a cărat în braţe afară, l-a salvat. Eroul din Colectiv s-a ales însă cu arsuri pe 60% din suprafaţa corpului. 

La rândul său, Mihai - elev în clasa a VIII-a a fost internat la Spitalul Grigore Alexandrescu, primind îngrijiri medicale de specialitate. 

Cei care doresc să ajute familiile celor doi tineri o pot face în următoarele conturi, indicate de profesoara elevului (Cora Chelaru) care învaţă la o şcoală din Sectorul 3:

Pentru Mihai:
Popescu Marian (tatăl lui Mihai)
RO85BRDE410SV96962224100

Pentru Pavlos:
Frăţilă Andreea Georgiana
RO91RNCB0722119205710001
(Andreea este sora lui Pavlos). 

TRAGEDIA COLECTIV.16 răniţi din club, încă internaţi în spitale, la aproape trei luni de la incendiu

16 persoane rănite în incendiul din clubul Colectiv, din Bucureşti, pe data de 30 octombrie 2015, se află în continuare internate în spitale din ţară şi din străinătate. Alte 63 de persoane şi-au pierdut viaţa, de atunci până în prezent.

Citeşte şi  Ajutoare financiare de 10.000 lei pentru fiecare persoană din Sectorul 3, rănită în Colectiv

Victimele incendiului din Club Colectiv, care locuiesc pe raza Sectorului 3, sau rudele celor decedați, pot primi ajutoare financiare de câte 10.000 de lei de la Primăria Sectorului 3. Proiectul a fost aprobat de Consiliul Local al Sectorului 3 pe 26 noiembrie 2015. DETALII, AICI. 

CITEŞTE ŞI Cine este femeia care a venit cu un autobuz RATB la comemorarea victimelor din #Colectiv

Etichete: pavlos gabriel popovici, spital, spitalizare, tragedia #Colectiv, trei luni de la #Colectiv

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE