Paza aeroporturilor Otopeni şi Băneasa, asigurată de o firmă a lui ŢiriacServiciile de pază a obiectivelor, bunurilor și valorilor aeroporturilor Otopeni și Băneasa vor fi asigurate de firma Securit Force București, parte a grupului Țiriac Holdings - controlat de Ion Țiriac. Contractul a fost atribuit în urma unei negocieri la care au mai participat trei firme.

Paza aeroporturilor Otopeni si Baneasa, asigurata de o firma a lui Tiriac (Foto romaniatv.net)
Paza aeroporturilor Otopeni şi Băneasa, asigurată de o firmă a lui Ţiriac (Foto romaniatv.net)

Contractul pentru serviciile de pază a obiectivelor, bunurilor și valorilor aeroporturilor Otopeni și Băneasa a fost semnat la finele lunii martie pentru suma de 12,44 milioane de lei, fără TVA, preț sub cel estimat inițial, de 14,89 milioane de lei, fără TVA.

Compania lui Țiriac va încasa aproape 15 milioane de lei (3,3 milioane euro), dar anunțul de atribuire nu precizează durata contractului, acordat pe bază de negociere, potrivit SEAP.

Pentru aceste servicii s-au înscris șase companii, din care doar patru firme au depus oferte și au participat la negocieri.

Anterior, serviciile de pază pentru cele două aeroporturi au fost furnizate de Alistar Security SRL, în baza unui contract în valoare de 6,27 milioane de lei, fără TVA, și respectiv G4S Secure Solution, cu un contract în sumă de 1,89 milioane de lei, fără TVA, scrie profit.ro. 

Primul contract a fost atribuit în martie 2014, iar al doilea în octombrie 2013, conform datelor www.e-licitatie.ro.

Etichete: aeroport baneasa, aeroport Otopeni, paza aeroport, Securit Force București, servicii paza aeroport, Țiriac

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE