PDL Bucureşti dă primul loc de pe lista pentru Consiliul General la concurs - celor din afara partiduluiElena Udrea, cercetata intr-un NOU DOSAR, privind finantarea ilegala a campaniei electorale a PDL
Elena Udrea, cercetată într-un NOU DOSAR, privind finanţarea ilegală a campaniei electorale a PDL

Surprinzătoarea mişcare politică a fost anunţată miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă.

Organizaţia PDL Bucureşti a lansat, miercuri, o competiţie pentru bucureşteni intitulată "Ai un proiect pentru Bucureşti? Noi avem soluţia. Câştigă-ţi un loc în Consiliul General!", în urma căreia câştigătorul va fi desemnat primul pe lista PDL pentru CGMB, anunţă Mediafax.

"Este o competiţie pe care o lansăm astăzi, PDL Bucureşti are o propunere inedită pentru bucureşteni. Propunem bucureştenilor, celor care au un proiect pentru Capitală prin care îşi doresc să îmbunătăţească viaţa bucureştenilor, un proiect prin care îşi doresc să înfrumuseţeze Capitala, să-l trimită către PDL Bucureşti şi câştigătorul celui mai interesant proiect va avea loc în Consiliul General va deveni primul candidat pe lista de consilieri generali ai PDL", a anunţat preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, într-o conferinţă de presă.

Ea a arătat că aceasta este parte a strategiei prin care PDL Bucureşti încearcă să se apropie de bucureşteni.

Udrea a precizat că până pe 25 aprilie vor fi strânse toate proiectele care vor fi transmise de bucureşteni, pe 27 aprilie juriul va delibera, iar pe 29 aprilie va fi anunţat câştigătorul competiţiei.

Elena Udrea a mai spus că persoanele care se înscriu în această competiţie trebuie să nu fie membri ai PDL sau ai altor partide, să nu fie specialişti, iar proiectele să fie trimise on-line sau la sediul PDL Bucureşti.

La conferinţa de presă susţinută de Elena Udrea cu prilejul lansării acestui proiect au fost prezenţi şi candidatul PDL pentru Primăria Capitalei, Silviu Prigoană, precum şi primarii Liviu Negoiţă şi Cristian Poteraş, dar şi candidatul pentru sectorul 1, Theodor Paleologu.

Etichete: Bucureşti, concurs, Consiliul General, Elena Udrea, pdl

0/0 COMENTARII
Elena
11 apr 18:34
+0
VOTURI
-0

Face o treaba excelenta cu acest concurs. PDL s-a gandit la nevoile bucurestenilor cand a lansat acest concurs. Toata sustinerea mea

Zindel
11 apr 19:41
+0
VOTURI
-0

80% dintre comentarii, sunt platite.

Cititi cu atentie si va veti convinge.

Mela
11 apr 18:32
+0
VOTURI
-0

Eu cred ca asta e doar inceputul. Si odata ce va finaliza primul proiect propus de vre-un bucurestean , se va apuca si de al doilea, si de al treilea. Si tot asa pana va multumi pe toata lumea.

ics
11 apr 19:41
+0
VOTURI
-0

"vre-un" ma anal-fabetule ?

Agramato-anal-fabetule ! :))

Mario
11 apr 18:08
+0
VOTURI
-0

O idee geniala. Nuti nu e asa blonda cum credeti voi. Uitati ce idei bune are. Chiar nu mai e nimic de zis.

Lavinia
11 apr 18:05
+0
VOTURI
-0

Pana acum, cand finaliza cate un proiect, marea majoritate spunea: “ de asta aveam noi nevoie, cand putea sa faca ceva “mai” necesar?” Acum sa va vad ce mai aveti de comentat, cand va pune in practica proiecte propuse de locuitorii capitalei.

George
11 apr 17:59
+0
VOTURI
-0

O idee geniala. Cu totii avem idei pentru dezoltarea Capitalei. Acum datoria noastra este sa le spunem si ei le vor pune in practica si le vor finaliza.

boboc
11 apr 17:57
+0
VOTURI
-0

Cu siguranta odata cu realizarea acestui concurs,vor exista enorm de multe idei si proiecte din care vor avea de ales. Felicit PDL!!!

Costin
11 apr 17:56
+0
VOTURI
-0

Inca o idee buna de-a Blondei de la PDL. Tot respectul ca se gandeste la problemele noastre si ca vrea sa gaseasca o rezolvare pentru ele.

Ana
11 apr 17:53
+0
VOTURI
-0

Extrem de bun proiectul. Ma bucur ca isi da cineva interesul pentru nevoile noastre, ale bucurestenilor.

ralu
11 apr 17:53
+0
VOTURI
-0

Mi se pare un lucu bun ce a facut pdl-ul cu acest concurs…cred ca o sa fie proiecte foarte bune .. bucurestenii sunt creativi…asa avem o sansa sa ne aratam creativitatea…

Oana
11 apr 17:50
+0
VOTURI
-0

Merita sa incercam sa ducem proiecte. De pierdut nu avem nimic. Prin aceste proiecte PDL-ul va rezolva nevoile bucurestenilor. Datoria noastra acum este sa ne spunem problemele. Am incredere ca vor fi rezolvate.

manea
11 apr 15:54
+0
VOTURI
-0

PDL le da o sansa importanta si este foarte bine pentru ca unii isi iau vacante si alti muncesc pe branci

dora
11 apr 15:52
+0
VOTURI
-0

succes PDL , idei foarte bune care alte partide inca nu le-a propus

cosmin
11 apr 15:51
+0
VOTURI
-0

ideea este geniala ..sunt multe persoane care nu au avut sansa aceasta ..

cici
11 apr 15:49
+0
VOTURI
-0

concursul este foarte bun pentru cei care vin din urma sa ii incurajam si pe ei mai ales pentru cei tineri ..au o sansa importanta pe care PDL-ul le-o acorda

Zindel
11 apr 15:40
+0
VOTURI
-0

Abia astept, Nutico, sa cazi de la putere, sa ne intalnim pe strada si sa-ti trage o flegma intre ochi.

Politiciana curului ce esti tu !

Ati dus tara asta de rapa !

ely
11 apr 15:36
+0
VOTURI
-0

Super ideea are Udrea sper sa se realizeze….si sa scapam de ceilati amatorii care incarca sa faca politica

bogdan
11 apr 15:36
+0
VOTURI
-0

o idee buna si constructiva pentru bucuresti din partea PDL-ului. astfel orice om destept si inteligent care are idei bune si pot ajuta bucurestiul sa fie un oras mai apropiat de capitalele din europa poate ajunge o persoana cunoscuta care poate fi si cooptata in echipa de lucru a bucurestiului!! felicitari pentru aceasta initiativa!

Paul
11 apr 15:35
+0
VOTURI
-0

bla bla bla !PDL e pe duca.Adio !

boboc
11 apr 15:06
+0
VOTURI
-0

Mi se pare o idee benefica pentru viitorul Bucurestiului si cu siguranta este una dintre cele mai bune pe care partidul de guvernamal le-a avut. Ii felicit pe aceasta cale!

avira
11 apr 15:05
+0
VOTURI
-0

Cu siguranta odata cu realizarea acestui concurs,vor exista enorm de multe idei si proiecte din care vor avea de ales. Felicit PDL pentru aceasta initiativa!

iruletheworld
11 apr 15:05
+0
VOTURI
-0

Un astfel de concurs este cel care va face diferenta intre PDL si hotii din USL. O idee perfecta pentru viitorul capitalei.

danmc
11 apr 15:05
+0
VOTURI
-0

Este o idee inedita si cu siguranta una foarte,foarte buna! Ii felicit pentru acest proiect!

romeo
11 apr 15:04
+0
VOTURI
-0

Aceasta este una dintre cele mai bune idei pe care le-a avut PDL-ul. Ii felicit pentru aceasta initiativa de a acorda tinerilor o sansa!

asu
11 apr 14:52
+0
VOTURI
-0

Bravo Nutzi o idée excelenta…sunt convins ca os a castigati alegerile….eu va voi vota!!!

popa
11 apr 14:50
+0
VOTURI
-0

ca de obicei tot partidul de guvernamant vine cu idei bune si folositoare care aduc la dezvoltare si la o mai buna desfasurare a proiectelor ce vor urma!! bravo lor!!

dana
11 apr 14:47
+0
VOTURI
-0

udrea a venit cu o idee foarte buna, acum toti cei care isi doresc ceva pentru bucuresti si au o idee o pot face publica, astfel se va putea si pune in practica..! e prima oara cand aud un astfel de concurs si ma bucur ca exista!! am si eu cateva idei pe care le voi trimite!!

flavius
11 apr 14:41
+0
VOTURI
-0

acum toti oamenii care isi doreau cate ceva pentru bucuresti dar nu aveau ocazia sa-si faca cunoscuta ideea o pot face si pot castiga locul 1, iar oamenii cu ideile cele mai bune probabil vor fi cooptati in echipa pdl-ului pentru a-si duce la bun sfarsit ideea!!

fane
11 apr 14:40
+0
VOTURI
-0

PDL da o sansa acelor tineri care vin din urma si nu au avut ocazia inca sa se remarce foarte bine ca se gandeste si cineva la ei

Dan
11 apr 14:44
+0
VOTURI
-0

Muie ba !

Nu te-ai saturat sa umpli topicurile cu aberantele tale comentarii ?

Lumea nu mai voteaza PDL acum si in veci !

Mai da-va dreaq !

marius
11 apr 14:38
+0
VOTURI
-0

o idee buna! acum toti oamenii inteligenti si destepti pot ajunge cunoscuti si pot face ceva folositor si util pentru bucuresti!! sa vedem ce propuneri vor veni!!

ana
11 apr 14:37
+0
VOTURI
-0

Abea astepta sa vad tinerii care vin din urma ..este o idée foarte buna pe care PDL o face

DANIEL
11 apr 14:35
+0
VOTURI
-0

Astept cu nerabdare sa scapam de USL…sper sa mearga toti in Dubai dupa Ponta .

andy
11 apr 14:34
+0
VOTURI
-0

foarte bine udrea succes PDL foarte bine sa dati jos comunistii din USL

Antonia
11 apr 14:30
+0
VOTURI
-0

Succes PDL, sriu ca te lupti din greu cu ciuma USL, stiu ca te lupti sa mentii pe plus economia tarii, in timp ce USl e in vacanta de 2 luni, iar Ponta in Dubai!

soso
11 apr 14:46
+0
VOTURI
-0

O idée excelenta pentru noi bucuresteni…nu a facut nimeni asa ceva pana acum…BAFTA

lobont
11 apr 14:28
+0
VOTURI
-0

prin acest concurs fiecare cetatean al capitalei isi poate pune in practica ideea pe care o are!! astfel cele mai bune idei vor putea fi puse in practica pentru ca locuitorii bucurestiului sa fie multumiti si sectorul fiecaruia sa fie mai frumos, mai curat sau mai putin poluat..!

Cristi Novaceanu
11 apr 14:45
+0
VOTURI
-0

Sorin Oprescu va castiga,iar PDL-ul nu va pune mana pe Bucuresti!Si nici in alte orase mari nu au sanse:Constanta,Bacau,iar la Cluj Napoca,au un primar arestat!

POPALIE
11 apr 14:25
+0
VOTURI
-0

Deci cu acest anunt Udrea inchide gura la toti si mie se pare cea mai tare idee pe care o da un partid cetateniilor care au o idee si vor sa ajute bucurestiul sa se dezvolte si sa-si puna planul si ideeile in valoare prin ocuparea locului 1 pe lista de caniudati la consiliul general. Felicitari

Corneliu Tudorancea
11 apr 14:43
+0
VOTURI
-0

Apa de ploaie!M-ar bine s-ar pune Udrea in fruntea listei daca nu a avut curaj sa candideze impotriva lui Sorin Oprescu!

david
11 apr 14:24
+0
VOTURI
-0

este o idee benefica si constructiva pentru locuitorii capitalei si astfel cine vine cu ideile cele mai bune chiar vor putea fi puse in practica chiar de el.insusi..!

Corneliu Vladescu
11 apr 14:41
+0
VOTURI
-0

Si castigatorul va fi Nicusor Dan:nu l-a putut trimite sa candideze impotriva lui Sorin Oprescu si ii da acest premiu de consolare!Valeu,ce rau au ajuns pedelistii!

Antonia
11 apr 14:23
+0
VOTURI
-0

Este originala ideea! Felicitari! Inseamna ca PDL da o sansa cuiva foarte bine pregatit si care, din nefericire, nu este ascultat/ bagat in seama de nimeni!!

Viorel Toporan
11 apr 14:39
+0
VOTURI
-0

Foarte bine! A gandit bine Udrea:s-a saturat Sorin Oprescu de alde Murg,Raicu,Pop!Trebuie primenit viitorul consiliu.Sa aiba parte si Sorin Oprescu de figuri noi in viitorul mandat.

simina
11 apr 14:22
+0
VOTURI
-0

acesta este un lucru bun si o idee buna! merita incercarea si am sa-mi incerc si eu norocul...!

Viorel Mateianu
11 apr 14:36
+0
VOTURI
-0

Unde e marele partid?Unde sunt oamenii competenti?In mimtea blonda a Elenei Udrea,acolo sunt!Impotriva lui Sorin Oprescu au venit cu un gunoier semidoct,simpatic e drept,iar la consiliu chiar nu mai au pe cine!

marius
11 apr 14:39
+0
VOTURI
-0

Pdl da astfel o sansa tinerilor care vor venii cu forte noi si foarte bine pregatiti.Felicitari!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE