PDL Bucureşti: Oprescu vrea modificarea Legii taximetriei pentru a obţine bani de campanieSorin Oprescu B365.ro (29)
Sorin Oprescu B365.ro (29)

La întâlnirea la care fac referire democrat-liberalii „Oprescu va susţine schimbarea articolului de lege care prevede existenţa a 4 licenţe de taxiuri la 1.000 de locuitori", se arată într-un comunicat de presă al PDL Bucureşti. Modificarea nu este una care să genereze o mai bună funcţionare a sistemului de taxiuri în Bucureşti, ci "o încercare a lui Sorin Oprescu de a-şi acoperi ilegalităţi din trecut", se mai arată în document.

PDL susţine că primarul general al Capitalei a suplimentat ilegal în 2009 numărul de autorizaţii de taxi de la 9.500 la 10.269, nerespectând legea în vigoare, iar în urma unei decizii din 11 iulie 2010 a Tribunalului Bucureşti, acesta a retras cele 769 de licenţe suplimentare, scrie Mediafax.

"Chiar dacă a pierdut acel proces, Sorin Oprescu nu s-a consolat cu ideea că trebuie să respecte legea. Tentativa girată de USL de modificare a Legii taximetriei pentru a mări numărul de licenţe se înscrie în categoria acţiunilor întreprinse de Primarul General pentru a obţine noi surse de finanţare în vederea campaniei electorale de anul viitor. Acordarea suplimentară de licenţe, pe criterii netransparente, cunoscute numai de apropiaţii săi, i-ar aduce lui Sorin Oprescu fonduri suplimentare şi chiar o masă de manevră", se mai arată în comunicatul PDL Bucureşti.

Democrat-liberalii susţin că rezolvarea problemei taxiurilor cu licenţă de Ilfov care operează în Bucureşti nu trebuie făcută prin eliminarea limitei de licenţe, ci prin aplicarea legii, Sorin Oprescu având în subordine Comisia de Mobilitate şi Transport, care ar trebui să se ocupe de controale, prin care să aplice amenzi celor din Ilfov care lucrează în Bucureşti şi să descurajeze această practică.

"Dar, din păcate, Sorin Oprescu nu este în stare sau nu vrea să facă funcţională această Comisie, preferând metoda mult mai facilă politic, de când cu înscrierea în USL, a tentativei de modificare a legislaţiei. PDL Bucureşti îi transmite Primarului General că reprezentanţii săi în Parlament nu vor susţine modificarea legislativă pe care el o cere atât de pe ascuns. Sorin Oprescu trebuie să înceteze să caute surse de finanţare pentru campanie prin mijlloace oculte şi să rezolve cu adevărat problemele cetăţenilor Capitalei. Mai bine decât să-şi piardă timpul prin Parlament, Primarul General ar trebui să vadă de ce nu funcţionează Comisia de Mobilitate şi Transport pe care o are în directă subordonare şi să ia măsurile care se impun", se mai arată în comunicat.

Etichete: legea taximetriei, oprescu, pdl, taxi

0/0 COMENTARII
8}̚>R4€h3Y5fol
18 nov 23:45
+0
VOTURI
-0

Oprescu a luat-o razna in ultima perioada....scaderea in sondaje il inebuneste. E disperat sa faca bani pentru campania electorala. Acum doua zile nu le dadea apobare taximetristilor sa protesteze ignorandu-i pur si simplu si dintr-o data s-a transformat in avocatul diavolului...Este destul de evident că a fost "motivat" de firmele de taximetrie ca să crească numărul de licenţe şi să mărească tarifele.

MRuxandra
18 nov 21:21
+0
VOTURI
-0

De data asta, PDL-ul spune adevărul – lui Oprescu îi arde buza după fonduri de campanie electorală. A înnebunit pur şi simplu în ultima perioadă.

marcel
18 nov 15:21
+0
VOTURI
-0

Ce caută Oprescu în Parlament pentru a le proteja interesele taximetriştilor? Pentru noi nu face nimic, dar pentru taximetrişti sare ca ars. E clar că are interese acolo.

Cristi
18 nov 10:40
+0
VOTURI
-0

Domnul Oprescu de cand este primar a ajuns sa se priceapa la toate, acum chiar si la taximetrie. Este clar ca a primit bani de la firmele de taximetrie pentru a creste numarul de licente si pentru a mari tarifele.

Marina Stoica
18 nov 07:42
+0
VOTURI
-0

Udrea,lasa-te de aiureli portocalii si uita-te la pedelacul de la Cluj Napoca!Sorin Oprescu stie ce are de facut,si chiar face,cu toate sulele portocalii pe care i le varati in coaste!

ionel
17 nov 18:59
+0
VOTURI
-0

Murg, i-ai pus pe toti consilierii sa posteze? sau scrii numai tu cu udrea?

8}̚>R4€h3Y5fol
17 nov 18:26
+0
VOTURI
-0

Oprescu nu e în stare să facă nimic. Sorin Oprescu şi taximetriştii sunt toti niste ţepari făcuţi din aceeaşi plămadă.

coco
17 nov 17:39
+0
VOTURI
-0

Primarul general sfidează din nou legea. Nimic nou aici.

bubulina
17 nov 17:37
+0
VOTURI
-0

D'asta sunt bucureştenii îndatoraţi până peste cap. Pentru ca Oprescu n-a ştiu să facă altceava decât să dea tunuri financiare

Dan
17 nov 17:33
+0
VOTURI
-0

PDL nu scapa niciun prilej sa dea in Oprescu.

Din nefericire pentru PDL , bucurestenii nu vor da niciodata primaria unui asemena partid de hoti-misei !

anita
17 nov 16:45
+0
VOTURI
-0

D'asta sunt bucureştenii îndatoraţi până peste cap. Pentru ca Oprescu n-a ştiu să facă altceava decât să dea tunuri financiare

mioara
17 nov 16:44
+0
VOTURI
-0

O alta teapa de a lui oprescu...un nou tun financiar!!

andreea
17 nov 16:43
+0
VOTURI
-0

Oprescu e numai cu gându’ la a campania electorala.

Ruxyfoxy
17 nov 16:09
+0
VOTURI
-0

Altceva mai stii ma nenorocitule decat sa furi banii bucurestenilor si sa ne afunzi in datorii si mai mult??

Nu iti ajunge cat ai furat de la National Arena si restul de proiecte , acum vrei bani de campanie

Sorina
17 nov 16:07
+0
VOTURI
-0

Oprescu e numai cu gându’ la a campania electorala , nu mai stie cum sa scoata bani din proiecte fantasmagorice si mai stiu eu ce.

DIN CAUZA TA E BUCURESTIUL LA PAMANT MAAAA

Marian
17 nov 16:06
+0
VOTURI
-0

Primarul general sfidează din nou legea. Nimic nou aici , pe langa risipa pe banii bucurestenilor asta face in fiecare zi.

ionel
17 nov 15:23
+0
VOTURI
-0

c_retina de Udrea zice asa.

Matei Voinea
17 nov 14:29
+0
VOTURI
-0

Si ma rog,de ce nu are voie Sorin Oprescu sa se intalneasca cu membrii unei comisii din Camera Deputatilor?Ca nu vor alde Udrea&co?

Mioara Stefan
17 nov 14:24
+0
VOTURI
-0

Numai niste portocalii puteau sa emita o asemenea aberatie!Pedelacilor,ia dati-i voi pace lui Sorin Oprescu,si intrebati de unul,Sorin Apostu!Va spune ceva numele?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE