PDL: Oprescu să facă un plan de eşalonare a datoriilor către ELCENsorin oprescu
sorin oprescu

Pirpiliu, preşedinte al PDL Sector 5, a declarat, citat de Mediafax, că Sorin Oprescu nu a plătit datoriile către ELCEN, din 2008 şi până în prezent acumulându-se 250 milioane de euro. El a spus că în 2008 datoria către ELCEN era de 83 milioane de euro, iar Sorin Oprescu a dat asigurări că va fi plătită. Potrivit lui Pirpiliu, Oprescu "nu a plătit nici ce a consumat în trei ani", adăugându-se încă 170 milioane de euro datorie. "Astăzi noi suntem puşi în faţa posibilităţii să ni se întrerupă furnizarea agentului termic", a arătat Pirpiliu.


Deputatul PDL a menţionat că, în şedinţe ale CGMB, consilierii PDL au alocat sume către RADET, iar Sorin Oprescu a luat aceşti bani şi i-a "distribuit către zone în care are interese proprii", menţionând în acest sens alocarea a două milioane pentru organizarea Revelionului. Noi am venit în aceşti ani cu propuneri în ideea să plătim datoriile către RADET, care au crescut cu 170 milioane de euro în trei ani de zile. Sorin Oprescu se laudă că a plătit 70 milioane euro către ELCEN, dar nu a plătit alte 170 milioane de euro", a explicat Pirpiliu.


Potrivit lui Pirpiului, în luna octombrie 2011, preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a avut o întrevedere cu reprezentanţii RADET, ELCEN, cu ministrul Economiei şi ministrul Finanţelor în care s-a convenit că, dacă municipalitatea îşi plăteşte datoriile curente de 250 milioane euro, se va găsi o formulă legală ca penalităţile de 200 milioane euro să fie şterse. "Cerem primarului general să convoace o şedinţă a CGMB în care să vină cu un plan de eşalonare a datoriilor curente pentru ca ministerele să încheie un memorandum pentru deblocarea situaţiei. PDL Bucureşti va face toate demersurile pentru ca agentul termic să nu fie întrerupt", a mai spus Pirpiliu.


El a adăugat că s-a ajuns în această situaţie din cauza incompetenţei la nivelul Primăriei Capitalei, a lui Sorin Oprescu şi a subordonaţilor acestora "care preferă, în loc să-şi achite cheltuielile curente, să genereze alte cheltuieli". Deputatul PDL a mai spus că Sorin Oprescu s-a plâns la SRI, CSAT, Ministerului Economiei şi la "nişte marţieni", că cineva îi taie căldura, recunoscându-şi astfel incompetenţa.

Etichete: căldură, datorii, ELCEN, oprescu, pdl

0/0 COMENTARII
dani
10 Jan 00:31
+0
VOTURI
-0

Cu asemnea fapte de incompetenta si responsabilitate isi doreste Oprescu sa mai castige un mantat?? Nici o sansa, ne trebuie un om sufletist din popor ce sa cunosca cat de importanta este caldura intr-o iarna.

cosmin
10 Jan 00:26
+0
VOTURI
-0

Doctosar fara scrupule, daca lui ii este bine nu ii mai pasa de ceilalti semeni, pai ce primar este acesta, nu mai merita nici o zi sa mai stea in fruntea Capitalei.

ciprian
10 Jan 00:20
+0
VOTURI
-0

Stefan Pirpiliu, a cerut in cel mai pasnic mod convocarea unei sedinte pentru rezolvarea acestoa probleme, cu toate ca aceste sedinte au mai fost facute, iar Oprescu a mai promis ca va plati datoriile, primind banii de la consilierii PDL pentru caldura.

elena
10 Jan 00:10
+0
VOTURI
-0

Acesta marlan nesufletist este in stare sa lase bucurestiul fara caldura pentru a-si satisface placerile proprii din banii pentru caldura!

cristina
10 Jan 00:01
+0
VOTURI
-0

Oprescu a primit bani pentru a platii datoriile si el ii investeste pe excursii si ceasuri scumpe.este cel mai mare hot de pana acum, majoritatea bucurestenilor il detesta, nu cred k va mai fi un om intreg la minte care sa il mai voteze!!

Dinu
09 Jan 23:56
+0
VOTURI
-0

Tin sa-l contrazic pe domnul deputat Stefan Pirpiriu: Sorin Oprescu are un plan si inca unul bun…un plan de a fura din banii bucurestenilor. Acest plan este pus in aplicare de domnul primar inca de acum 3 ani si jumatate de cand a devenit edil sef in capitala!

Loris
09 Jan 23:50
+0
VOTURI
-0

Normal ca Oprescu a blogat sumale alocate RADET de catre consilierii din CGMB, poi cum poti sa aloci ceva fara ca stimabilului primar sa nu bagi bani in traista…Oprescu nu face nimic daca nu-si ia partea! Sper sa scapam de el de la primar cat mai repede!

Tudor
09 Jan 23:46
+0
VOTURI
-0

Pe Sorin Oprescu nu-l intereseaza ca bucurestenii pot ramane in orice moment fara caldura in case! Pe el il intereseaza sa faca bani pentru campania electorala si sa mai cumpere ceva echipament de la firma feciorului sau cu preturi exorbitante ca deh trebuie sa traiasca si beizadeaua pe picior mare!

Loren
09 Jan 23:36
+0
VOTURI
-0

Oprescu a cheltuit banii pe ceasuri aurite,pe usi secrete a schimbat de 3 ori gazonul de stadionul national cum sa mai aiba pentru agentul termic...ai apoi ce pe vremea cand tac-su era Securist Sef oamenii nu tremurau in case de frig?!! Gandire de comunist!

andry
09 Jan 23:00
+0
VOTURI
-0

oprescule decat sa ne furi si sa iti bagi bani in buzunar, mai bine ai avea grija sa ne platesti facturile, ca sa avem caldura.

silviu
09 Jan 19:21
+0
VOTURI
-0

cum sa mai plateasca oprescu asta datoriile, cand el nu mai stie de capul lui.

gabi
09 Jan 17:57
+0
VOTURI
-0

ce plan sa mai faca oprescu asta pentru esalonare??/ ca nu are ce sa faca daca el nu are bani.

andreea
09 Jan 17:12
+0
VOTURI
-0

oprescule ce faci ne lasi sa murim de frig...asta vrei, in halul asta ai ajuns sa iti bati joc de noi??

Damian Fodor
09 Jan 15:35
+0
VOTURI
-0

Guvernul nu vrea sa gaseasca o solutie!Crede ca asa va reusi sa diminueze buna perceptie de care se bucura Sorin Oprescu in randul bucurestenilor!Din contra,modul in care guvernul il trateaza pe Sorin Oprescu ii va aduce acestuia cateva procente in plus!E drept ca Sorin Oprescu va castiga oricum,iar cateva procente in plus conteaza,asa,la prestigiul edilului sef!

Dorel Radulescu
09 Jan 15:30
+0
VOTURI
-0

Hai Sorin Oprescu,forza!Mult a fost,putin mai este si vom scapa Bucurestiul de clica portocalie!Si de ce nu,intreaga Romanie!

Dan Tataru
09 Jan 15:25
+0
VOTURI
-0

Nu Sorin Oprescu se opune restructurari RADET,ci consilierii portocalii!Jumatate din angajatii RADET sunt adusi de Videanu si PDL!Cealalta jumatate au venit odata cu Basecu,in 2000!Asa ca,ia mai puneti batista pe tambal,adulatori ai Elenei Udrea!

Costel Cozmescu
09 Jan 15:21
+0
VOTURI
-0

Ce harnica e gasca postacilor pedelaci!Plateste bine Udrea,dragilor?Dati copy-paste si gata,credeti ca Sorin Oprescu a facut pe el de frica?Mai rasfirati baieti,mai rasfirati!

ligia
09 Jan 15:16
+0
VOTURI
-0

Oprescu ar trebui băgat în puşcărie pentru felul în care şi-a bătut joc de bulevardul Berzei-Buzeşti. Faptul că a lăsat un stâlp de semafor în mijlocul drumului e şocant.

oana
09 Jan 15:07
+0
VOTURI
-0

Ciocoiul Oprescu trebuie să meargă de urgenţă la puşcărie.

gigel
09 Jan 15:04
+0
VOTURI
-0

Foarte bine face Pirpiliu ca il trage la raspundere pe Oprescu.. el nu si-a asumat raspunderile niciodata isi atrage asupra lui doar meritele !

daniel
09 Jan 15:04
+0
VOTURI
-0

Oprescu trebuie dat jos cat mia repede si sa vina cineva care sa repare toate stricaciunile facute de Oprescu ca ne-a dus in jos rau de tot !

stradyvaryus
09 Jan 15:03
+0
VOTURI
-0

Asta e furt pe fatza ..nu incompetenta cum zic unii !

alex123
09 Jan 15:03
+0
VOTURI
-0

Unde sunt banii ? va zic eu ... in buzunar la Oprescu..peste cativa ani isi va mai face cateva vile ! sa nu-l mai voteze nimeni !

micu
09 Jan 14:58
+0
VOTURI
-0

După hoţiile care au fost demascate, în locul lui Oprescu mi-ar fi şi ruşine să ies din casă.

mugur
09 Jan 14:52
+0
VOTURI
-0

Sorin Oprescu nu e în stare să gestioneze nici contractele cu firmele de construcţii din Bucureşti – el e numai după şpagă. Dacă şpaga vine, nu contează când se termină lucrarea

paul
09 Jan 14:49
+0
VOTURI
-0

Isi bate joc pe fata de noi , cu promisiuni si vorbe goale . FAPTE BA , NU VORBE !!!

lala
09 Jan 14:43
+0
VOTURI
-0

Sorin Oprescu este cel mai corupt Primar General pe care l-a avut Capitala.

claudiu
09 Jan 14:43
+0
VOTURI
-0

Un incompetent , TOTAL nepotrivit pentru pozitia pe care o detine

preda
09 Jan 14:39
+0
VOTURI
-0

Incep sa ma intreb , sincer , daca acest Oprescu este bun la ceva , pentru ca in scaunul de primar general SIGUR nu are ce cauta ! Poate la aprozar , la vanzare de mere si pere !

horia
09 Jan 14:38
+0
VOTURI
-0

În ultima perioadă au început să apară tot mai multe matrapazlâcuri de-ale lui Oprescu. Se-apropie funia de par.

qweasd
09 Jan 14:36
+0
VOTURI
-0

Inca un caz tipic de incompetenta marca Oprescu. Imitatia asta de primar cred ca ar gasi prea complicat si postul de vanzator la mc-donalds, deh , e greu sa dai rest la populatie.

kati
09 Jan 14:28
+0
VOTURI
-0

Oprescu nu mai are viaţă lungă la Primăria Generală.

jan
09 Jan 14:16
+0
VOTURI
-0

Oprescu face jocuri politice pe spatele bucureştenilor.

ristea
09 Jan 14:15
+0
VOTURI
-0

Doamne , abia astept alegerile , sa scapam cumva de Oprescu asta ca nu`l mai supooort !!!! Orasul asta merita un primar competent caruia sa-i pese de noi si de problemele noastre.

costea
09 Jan 14:12
+0
VOTURI
-0

Sorin Oprescu nu e în stare să gestioneze contractele cu firmele din Bucureşti , el e numai după şpagă. Dacă şpaga vine, nu contează când se termină lucrarea. La fel si cu RADET , de ce l-ar interesa pe el cand nu mai are om acolo ??

ianis
09 Jan 14:11
+0
VOTURI
-0

Oprescu va pierde Primăria Generală. Nu are nicio şansă să mai rămână primar după toate măgăriile pe care le-a făcut.

bergo
09 Jan 14:10
+0
VOTURI
-0

Nu exista primar mai incompetent decat Oprescu , asta e fapt clar dovedit! Uitati-va la el , ne duce din rau in mai rau ! RUSINE !!

relu
09 Jan 14:07
+0
VOTURI
-0

Oricine, numai Oprescu să nu mai rămână. Omul ăsta distruge Bucureştiul cu bună ştiinţă.

muja
09 Jan 14:07
+0
VOTURI
-0

Oprescu este , din pacate , o incercare nereusita de primar. Nu am intalnit nicaieri un oras cu atat de multe probleme si cu un primar atat de dezinteresat de cetateni !

stamate
09 Jan 14:02
+0
VOTURI
-0

Nu e indeajuns ca umfla preturile la contracte de zeci de ori , ne mai lasa si fara caldura !!! Al naibii pielea pe tine de mafiot ce esti , nu te mai satura dumnezeu de furat !!!

stugea
09 Jan 12:55
+0
VOTURI
-0

Poftim ! Sa-l mai votati acum pe talharul asta nenorocit , nu de alta dar cred ca va place sa stati cu morcovul ca poate maine se opreste caldura si inghetati , desi ati platit o gramada de bani la factura !

florin
09 Jan 12:53
+0
VOTURI
-0

Sute de milioane de euro furati de Oprescu asta s-au dus in buzunarele lui si ale locotenentilor , case , masini , tot tacamul ! Tot mai vrea sa fure ma , si din buzunarul nostru

leo
09 Jan 12:50
+0
VOTURI
-0

Ar trebui linsat asta , la cati bani a furat si cat a pagubit statul ! Unde mai pui ca acu vrea sa ne pagubeasca si pe noi !!! Sa stea el fara caldura si sa inghete de frig !

flo
09 Jan 12:44
+0
VOTURI
-0

Toate lucrările din mandatul lui Oprescu s-au făcut la preţ dublu.

ela
09 Jan 12:39
+0
VOTURI
-0

Oprescu şi clica lui de infractori ar trebui să putrezească în puşcărie.

ionut
09 Jan 12:27
+0
VOTURI
-0

Oprescu nu merita scaunul de Primar General , toti care credeti altceva o sa va convingeti la finalul anchetei sau la alegeri , cand bunul simt va triumva si acest nemernic va plati !!

roxana
09 Jan 12:18
+0
VOTURI
-0

Intr-un final , anchetele CGMB vor scoate la iveala incompetenta CRASA de care da dovada acest Oprescu , primar de carton! Poate atunci o sa va dati toti seama cat de hot si nemernic e asta de fapt !

andreea
09 Jan 12:15
+0
VOTURI
-0

Nu te mai vrem primar , NU te mai vrem primar !!! Vrem un om capabil , sub mandatul caruia sa nu se puna problema sa murim noi de frig in casa !!!

teo
09 Jan 11:54
+0
VOTURI
-0

Oprescule , iti dorim sa infunzi puscaria zeci de ani de acum incolo ! Ti-am rezervat o aripa intreaga la Jilava pentru tine si locotenentii tai si ghici ce , nu e bransata la RADET !!!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE