PDL: Robert Negoiţă îi uzurpă identitatea lui Liviu NegoiţăRazvan Murgeanu il acuza pe Robert Negoita ca ii uzurpa identitatea lui Liviu Negoita prin campanie negativa (Foto: murgeanu.ro)
Razvan Murgeanu îl acuză pe Robert Negoiță că îi uzurpă identitatea lui Liviu Negoiță prin campanie negativă (Foto: murgeanu.ro)

Răzvan Murgeanu, managerul de campanie al PDL Bucureşti spune că, pe 1 iunie, mai multe maşini cu megafoane, cu sonorul dat la maximum, transmiteau imnul PDL, dar şi îndemnuri de susţinere a lui Robert Negoiţă, care ar fi venit din partea Elenei Udrea, Robertei Anastase sau a lui Emil Boc. Oficialul PDL susţine că firma plătită de Robert Negoiţă pentru a face campania negativă, Red Rose Advertising SRL, îl are ca acţionar majoritar pe Ilie Negoiţă, tatăl candidatului USL, iar sediul societăţii comerciale este în Rin Grand Hotel, deţinut de fraţii Robert şi Ionuţ Negoiţă, scrie evz.ro.

„Implicarea tatălui său într-o campanie murdară, este dovada cea mai clară a faptului că Robert Negoiţă nu are niciun Dumnezeu şi ar face orice ca să câştige Primăria Sectorului 3. Dovadă în acest sens stă faptul că tatăl lui Robert Negoiţă poate ajunge la închisoare după faptele prezentate astăzi”, a declarat Murgeanu.

În replică, avocatul lui Robert Negoiţă a declarat, în faţa Poliţiei, că Red Rose Advertising SRL ar avea un contract cu PDL Sector 3. Însă, Murgeanu neagă afirmaţiile avocatului lui Robert Negoiţă.

Etichete: acuzaţii, candidat, Liviu Negoiţă, pdl, Primăria Sectorului 3, robert negoita, Sector 3

0/1 COMENTARII
Andrei_S
15 aug 14:20
+0
VOTURI
-0
Poate ca nu il are pe Dumnezeu Robert Negoita, dar eu pot spune ca incurcate sunt caile Domnului, daca exista contract de colaborare intre compania tatalui lui Robert Negoita si PDL.
Crin Antonescu: ridicol, comic, mincinos
02 iun 16:16
+0
VOTURI
-0

Aflat la o emisiune tv, intr-un exces de zel egal cu prostia, Crin ofilitul, a declarat senin ca doreste schimbarea tuturor PeDL-istilor din fuctii- numiti pe criterii politice!!! Radeti va rog! Toate bune si frumoase pana aici dar, cautand logica acestui anunt nu am gasit-o si am sa explic prin a intreba:

-cum se face ca, Bogdan Nica, noul sef al ANPC, sef peste oficiile OPC din toata tara este membru marcant al PNeL Prahova???!

Este numit pe criterii politice, Crinule? DA sau NU?

-cum se face ca, Marius Dunca, a fost numit in functia de vicepresedinte ANPC? Acesta fiind liderul Org. de Tineret a PeSD Brasov!

Este numit pe criterii politice, Crinule? DA sau NU?

-cum se face ca, Ioan Simonca, noul sef al Companiei Nationale de Investitii (CNI), este membru marcant al PeNL Salaj???!

Este numit pe criterii politice, Crinule? DA sau NU?

-cum se face ca, la Posta Romana, Ion Smeeianu, fostul sef al autoritatii de reglementare in Comunicatii in primul mandat al lui Dan Nica (PeSD) la Ministerul Comunicatiilor, a fost numit presedinte al Consiliului de Administratie al Postei Romane si director general al acestei companii nationale, in locul lui Daniel Neagoe (PeDL)???!

Este numit pe criterii politice, Crinule? DA sau NU?

-cum se face ca, angajatii Postei Romane- iubitori de PeSD- au fost adunati in turma de catre Robert Negoita si dusi la restaurantul RIN Hotel ca drept multumire ptr maestria lor de a pupa DOS-urile rosii USeL???!

Este un gest facut pe criterii politice, Crinule? DA sau NU?

Intrebare de final ptr Crin ofilit: cum ramane cu acuzatia ca PeDL a facut numiri pe criterii politice, tinand cont ca Ponta a facut numiri si mai abitir pe criterii poltice???! Aud? Asa-i ca te-am prins d-le Adormit, cu minciuna scapata pe gura-ti "oratoriala"? Pe cine mintiti voi nemernicilor desre DEpolitizarea institutiilor?

Despre Ponta!
02 iun 13:15
+0
VOTURI
-0

Aveti orbu' gainii???Vedeti totul in roz, cand de fapt este in rosu si gri!!! Cu ai vostri la putere, curge lapte si miere la robinete, salariile si pensiile curg doldora,euro a “scazut” si e mic-mic cat un pui de sobolan rosu, economia a sarit in slavi, Tonta, s-a imprumutat cu un miliard de euro ca sa va ia fata cu promisiunile populiste, pana le “donati” votul in toamna, desi atentie ce spun acum: Tonta asta al vostru, inainte de a veni la guvernare pe NEmerit, tipa din toti rarunchii ca el NU VA IMPRUMUTA BANI NICIODATA DE LA BM!!! Ei, ce ziceti fraierilor, va tras-o Tontanel?????? N-a fost bine cu PeDL la guvernare, stiind cat de bine s-au chibzuit la punga si au facut fata cu brio crizei??!! Acum sa va dea Tonta ceea ce ati visat, adica trecutul reinviat- condus din umbra de Voiculescu Turnatorul cu acte in regula. A primit ca rasplata si Min. Agriculturii, exact ce si-a dorit taica flatulatul. deoarece are procese grele de frauda cu statul. Si, tot Ponta zicea ca nu face compromisuri!! Hehehehe! Ce lichea ordinara acest polip extirpat din DOS-ul lui Ilici. Asa ca, rozul vostru de acum este garantat rosu bolsevic. Duceti-va si pupati parinteste pe frunte pe Felix, Ilici, Nastase, Hrebe si toti ceilalti ciumati USeL! Sa aveti spirt la voi,asa cum a cerut Oprescu,cand a dat mana cu “pulimea” adica cu fanii lui!!! Ca sa vedeti cat dispret au acesti comunisti ptr bobor, ptr voi toti cei de stanga bolsevica!

Ponta- Cazul Rovinari Turceni
02 iun 13:14
+0
VOTURI
-0

De la Şova pentru Ponta

Surse din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) susţin că sponsorizarea ar fi fost acordată, prin contract, echipajului de raliu format din pilotul Edwin Keleti şi copilotul Victor Ponta, în perioada 2007-2008. Adică, în perioada în care casa de avocatură a lui Dan Şova, prietenul şi colegul de partid al deputatului de Gorj Victor Ponta, a încheiat şi derulat contractele cu CE Turceni şi CE Rovinari. De altfel, în acea perioadă, Victor Ponta a fost cooptat ca senior partner la Societatea Civilă de Avocaţi "Şova&Asociaţii", de la care a primit, tot printr-un contract de sponsorizare, o maşină de raliu Mitsubishi Lancer Evolution, evaluată la 50.000 de euro. Spre deosebire de sponsorizarea auto, care se regăseşte în declaraţiile de avere din 2008 şi 2009 ale actualului lider PSD, sponsorizarea în bani (42.000 de euro) nu apare în documentele completate şi depuse de acesta!!

Ponta- Cazul Rovinari Turceni
02 iun 13:13
+0
VOTURI
-0

Milionul de euro de la Turceni, ca la Rovinari

Şi cu societatea Turceni, "Şova&Asociaţii" a încheiat, în 2007 -2008, tot două contracte de asistenţă şi reprezentare juridică şi două acte adiţionale. Asta, în condiţiile în care complexul avea şi el propriul Birou juridic. Iar în acea perioadă, juriştii companiei de stat au reprezentat în instanţă societatea în aproximativ 430 de procese. Ponta declara: " Am făcut un contract cu Sova prin care îmi dădea mie dosarele penale de care nu se ocupau"!!

Ponta- Cazul Rovinari Turceni
02 iun 13:13
+0
VOTURI
-0

Prietenia cu Ponta, politică şi finanţe

Pilotul Victor Ponta a primit o maşină de raliu de la Şova

Dan Şova a fost unul dintre protagoniştii serialului "Adevărul", intitulat "Politicieni căpuşă". La 9 martie 2011, au fost prezentate nu doar contractele pe care "Şova &Asociaţii" le-a derulat în ultimii ani cu statul, ci şi relaţiile avocatului la vârful PSD. Mai exact, este vorba de strânsa prietenie dintre el şi preşedintele social-democraţilor, Victor Ponta (39 de ani). De altfel, când firma lui Şova a primit contractele de la Turceni şi Rovinari, în echipa de avocaţi a lui Dan Şova a fost cooptat patrte şi deputatul PSD de atunci, de Gorj, Victor Ponta, ca senior partener!

Ponta- Cazul Rovinari Turceni
02 iun 13:12
+0
VOTURI
-0

Controlul efectuat la SCA "Enescu, Panait, Pop şi asociaţii" (fosta "Şova & Asociaţii") a constatat că firma lui Şova a virat, în 2007 şi 2008, 181,4 mii lei către cabinetul individual de avocatură "Ponta Victor Viorel". Inspectorii menţionează că au vrut să verifice realitatea şi conformitatea sumelor la sediul declarat de Ponta, dar "contribuabilul nu a putut fi contactat la sediul activităţii, nu s-a putut lua legătura cu nicio altă persoană pentru obţinerea unor informaţii suplimentare".

FACTURI. Cabinetul lui Ponta a încasat 181 de mii de lei de la Şova

Raportul acestora menţionează că l-au invitat, prin poştă, pe "contribuabilul Ponta" la ANAF. În septembrie 2007, Victor Ponta s-a alăturat SCA Şova & Asociaţii. Ulterior Dan Şova a fost propulsat pe scena Senatului cu binecuvântarea aceluiaşi Ponta

"S-a nimerit ca Şova să aibă contracte cu Rovinari, în Gorj, unde sunt eu deputat", a declarat Ponta, care a uitat să amintească şi de "nimereala" cu poziţia sa de senior partner în cadrul firmei lui Şova.

Prejudiciile cauzate complexurilor energetice Rovinari si Turceni de conducerile societatilor, in perioada 2007-2009, se ridica la 67 de milioane de lei, aproximativ 16-17 milioane de euro datorita lui Ponta si Sova!!

Ponta si PSD implicati in celebrul caz Panait
02 iun 13:09
+0
VOTURI
-0

In urma disparitiei tragice a procurorului Panait, cloaca din spatele lui Ponta l-a recompensat generos, pentru crima savarsita, pe imberbul “procuror”: in acelasi an a devenit, hodoronc – tronc, sef al corpului de control al Primului-Ministru Nastase.

Sa vedem insa de ce devenise Panait atat de periculos pentru sefii lui incat sa ii ordone suprimarea, iar executantul Ponta sa o si duca la indeplinire.

DOSARELE LUI PANAIT:

-In primul dosar, procurorul ancheta furtul masinii deputatului PSD Viorel Gheorghiu. In urma anchetei, Panait a stabilit ca deputatul si-a inscenat furtul autoturismului BMW, pentru a obtine, in mod ilegal, 2,2 miliarde de lei, valoarea asigurarii.

-Al de-al doilea, mult mai delicat, care a facut multa valva si despre care s-a spus ca a determinat “sinuciderea” sa, il viza pe procurorul bihorean Alexandru Lele. Convingerea luiPanait - aceea ca Lele era nevinovat, s-a materializat printr-o ordonanta prin care Panait, in ciuda presiunilor la care era supus, a dispus scoaterea de sub urmarirea penala a procurorului Lele. Lele tocmai arestase pe unul dintre sponsorii principali ai lui Nastase si bun prieten cu Vasile Blaga, pe vremea aceea pesedist si sef de vama la Bihor.

-. Un alt dosar pe care Panait il avea in lucru era cel al soţiei lui Adrian Năstase, care era cercetată pentru apariţia īntr-un cont bancar a 400.000 de euro nejustificabili.

- Alte dosare aflate in lucru ale lui Panait: spalare de bani Ovidiu Tender, si modul in care a vandut fraudulos, catre Petrom, o casa din domeniul public, insasi ministresa de atunci a Justitiei, Rodica Stanoiu.Imediat dupa moartea lui Panait, aceste dosare (mai putin al procurorului Lele) i-au fost date lui Ponta. N-a apucat nici macar sa le rasfoiasca pentru ca, a fost numit sef de control guvernamental. Si le-a facut sa dispara!În 2005 Monica Macovei, a inițiat un demers în vederea redeschiderii dosarului Panait (motivul fiind Sanda Stănoiu, plasată pe post de telefonistă de serviciu în ziua aruncării de la balcon, dar nebăgată în seamă de anchetatorii tineri și prea liniștiți). Așa a atras MM asupra ei ca o culme a coincidenței, "simpatia dezinteresată" și de notorietate a aceluiași Ponta! Să nu-mi spuneți cât de justificată poate fi ura personală a unui deputat și viitor președinte de partid, numai din cauza inițiativelor legislative ale unui Ministru al Justiției!!

Ponta si PSD implicati in celebrul caz Panait
02 iun 13:08
+0
VOTURI
-0

Pe lista suspectilor din dosarul cauzei exista un singur nume: “Viorel Victor Ponta, de profesie procuror, coleg cu victima”. La dosar mai exista, de asemenea, ca punct deosebit de important in desfasurarea anchetei penale si stabilirea autorului crimei, declaratia matusii lui Cristian Panait: “Cristi m-a anuntat, cand s-a intors de la serviciu, in jurul orei 17, ca va avea o vizita si sa nu ma sperii daca aud scandal. A zis: Ori eu, ori ei! A specificat ca vrea sa lamureasca niste probleme de viata si de moarte cu un coleg si a spus numele Ponta. Mi-a cerut sa le pregatesc o cafea si, daca se poate ar fi mai bine sa nu asist la discutii. In jurul orei 17.30 a venit musafirul asteptat iar eu, conform intelegerii cu Cristi, am plecat in vizita la o vecina. Ultima persoana care a venit la Cristi a fost acest Ponta”. Femeia mai declara si ca “am fost alertata de ceilalti vecini ca nepotul meu a cazut de la etaj. Ultimele cuvinte pe care le-am auzit de la el au fost: cainele asta de Ponta m-a omorat! Apoi a mai spus ceva dar nu am mai putut auzi, a intrat in coma”. Procurorul care a dat rezolutia de incepere a urmaririi penale impotriva lui PONTA a fost, in doi timpi si trei miscari, pensionat fortat, de catre ministresa Rodica STANOIU. Un alt procuror a luat “cazul” si, la ordinele lui Botos – procurorul de casa al lui Nastase si Hrebenciuc, a falsificat toate probele astfel incat moartea procurorului panait sa para o sinucidere. Ba, mai mult de-atat, i-au intinat si batjocorit pana si amintirea: au ordonat, postmortem, sa i se faca o analiza psihiatrica lui Panait. Nu era deajuns pentru ei ca unealta Ponta il ucisese, il voiau si “nebun”!!

Ponta si PSD
02 iun 13:07
+0
VOTURI
-0

Ponta si PSD implicati in celebrul caz Panait

Tanarul procuror a luat decizia sa-si ia viata, dupa ce asupra lui s-au facut presiuni infernale de catre sefii ierarhici, pentru ca el sa-l inculpe pe procurorul oradean Alexandru Lele, care a tulburat interesele mafiei politico-judiciare ale regimului PSD din acele zile. De atunci, numele de Panait a fost asociat cu un model de independenta reala a unui magistrat. Parchetul General a dat o solutie de neincepere a urmaririi penale in dosarul deschis dupa moartea magistratului, la comanda PSD. Ponta, era coleg cu Panait… si complice cu: Adrian NASTASE si Ovidiu TENDER. Vorbim de dosarul nr. 177/P/2002, al Parchetului de pe lânga Înalta Curte de Casatie si Justitie, Sectia de urmarire penala si criminalistica. Obiectul acestuia este „Moartea violenta a procurorului Cristian Panait. Inculpat: Ponta Viorel Victor”. Dosarul a fost tinut timp de noua ani “la secret”!

Demascarea lui Ponta
02 iun 12:49
+0
VOTURI
-0

Ponta a inceput sa-si inmulteasca vilele! La asta curg banii nu gluma, dar parca zicea ca-i buJetar!!!!

“Vineri, 30 Martie 2012 14:12 Ultima actualizare în Vineri, 30 Martie 2012 14:26 Scris de Sebastian IGNAT

victor-ponta_1EXCLUSIV: Victor Ponta, liderul Partidului Social Democrat, se pregăteşte să devină vecin cu Adrian Năstase, în comuna Cornu. Vila urmează să aibă piscină interioară, plus una exterioară, pentru perioadele de vară, construcţia fiind ridicată pe un domeniu deţinut de actualul lider al PSD.

Conform ultimelor informaţii primite la redacţie, se pare că găinile lui Adrian Năstase sunt invidioase pe viitoarele găini ale lui Ponta. Urmează, astfel, să se organizeze o alternativă „eco” la popularul joc Angry Birds. ” In Bucuresti mai are un viloi si apartamente!!! Cine spunea ca buJetaru' o duce prost????

Aici puteti admira alt paradis al buJetarului Ponta!!!!!

ht tp://wikimapia.org/22806874/ro/Vila-lui-Victor-Ponta

Ce stim despre Ponta?
02 iun 12:31
+0
VOTURI
-0

A fost jurist, stim asta, dar nu stim absolut nimic despre realizarile lui in perioada cat a lucrat in sistem! Stim doar ca, a fost implicat in cateva cazuri dubioase cum ar fi si cel de la Turceni unde Ponta a incasat 8 MILIOANE DE EUROOOOO, DA DA, este adevarat, ptr ilegalitatile facute. Fiind PeSD la putere, atunci lui Ponta, sarcinile ii erau usurate iar acolo unde era necesar, dispareau probele de la dosarele cu princina!!

Mai stim despre Ponta ca a fost implicat in cazul celebru de crima Panait si, mai stim ca dupa cateva zile de la crima toate probele de la dosar au disparut, iar presa a fost cumparata sa taca. Dupa cum vedeti, Ponta in toata cariera lui nu are cu ce se lauda. Faptele si dovezile ii sunt nefavorabile! Fiind in slujba maharilor din PeSD, lucrand ptr ei de pe atunci, a fost rasplatit urcandu-l in partid trecand peste multe etape, ajungand astazi un premier jalnic, corupt, cu un trecut dubios si fara nicio realizare!

Un aspect important despre Ponta, este ca, PUTEREA si-a dorit-o ptr razabunari personale si ptr obligatiile pe care le are fata de cei care l-au ajutat sa fie astazi premier: Voiculescu si acolitii lui, Nastase, Dragnea, Iliescu, Crin Antonescu si toti liberalii corupti. Mai sunt cativa fugiti de la PeDL- de frica judecatii drepte....au stiut ca sub aripa lui Ponta masca USeL, vor scapa, cel putin inca 4 ani....Mai vedem asta cu scapatu' si cu socoteala de acasa.....Ce face astazi Ponta- socialistul de caviar?

-angajari stufoase

-risipa de bani

-a imprumutat 1 miliard de euro, ptr a satisface obligatiile pe care le are fata de sacalii USeL si auxiliari

-isi cauta vila de protocol- comada speciala cu lux si dotari extravagante...asa spun cei care au primit sarcina!

-elicopter la comanda

-limuzina blindata

-studio tv in incinta guvernului,ca deh, el nu vrea sa se deplaseze si cum ii place toata ziua la tv, neavand ce face,deoarece habar nu are de guvernare,el trebuie sa-si arate frustrarile la tv vis-a-vis de femeile politician,in speta Udrea,singura lui obsesie, teama,furie,neputinta, fata de ea! Deh, saracu'

Acesta este Ponta,dar, nu se opresc aici cele ce trebuie stiute despre Ponta-socialistul de caviar!

Salvati parcul IOR de Robert Negoita
02 iun 11:34
+0
VOTURI
-0

Atentie mare la Robert Negoita!!! S-a aflat ca, in caz de va ajunge primar, acest nenorocit a pus la cale cu prietenul lui cel mai bun Dragos Savulescu, un proiect imobiliar in mijlocul parcului IOR. Vor sa distruga parcul in interes personal. Robert Negoita este dupa cum stiti un individ cu apucaturi bolnave, sa nu uitam de traficul cu minore, afacerile murdare, hotelul personal transformat in bordel.....iar acum vrea sa dea inca un boom imobiliar in parcul IOR! Reactionati oameni buni, nu lasati pe acest bandit incult dar smecher sa ne distruga viata si linistea, desfiintandu-ne parcul!

Salvati parcul IOR de Robert Negoita
02 iun 11:34
+0
VOTURI
-0

Locuiesc in apropierea parcului IOR si, am aflat ca Robert Negoita, dupa ce va ajunge primar, va distruge parcul nostru, desfiintandu-l printr-un proiect de constructii de locuinte!!!! Oameni buni, asa ceva nu este posibil, sa se distruga un parc ca niste mafioti sa se imbogateasca luindu-ne bruma de sanatate pe care o avem cei care locuim in apropierea parcului IOR

Salvati parcul IOR de Robert Negoita
02 iun 11:25
+0
VOTURI
-0

De ce se doreste cu atata disperare ca Robert Negoita sa ajunga primar?! Iata ce se pune la cale, un boom imobiliar in buricul parcului IOR, prin Dragos Savulescu bunul prieten al lui Robert Negoita, care detine 12 ha in parcul mentionat. S-a inceput imprejmuirea terenului si, in mare "taina" au pus de un proiect imobiliar, proiect ce se vrea pus in aplicare imediat daca Robert Negoita ajunge primar. Atenite mare, mafia imobiliara in frunte cu Robert Negoita vor sa distruga parcul IOR in interes personal. Trebuie sa recunoastem, acest proiect este diabolic, intrece orice limita posibila a respectului pentru bucuresteni! Distrugerea parcului IOR este o crima. Nu trebuie lasati Dragos Savulescu si Robert Negoita sa puna in aplicare asa ceva! Cum sa ajunga primar R.N. un penal, un traficant de carne vie, un plasator de minore?! Iar acum pune la cale un boom imobiliar in centrul parcului IOR

Salvati parcul IOR de Robert Negoita
02 iun 11:25
+0
VOTURI
-0

Atentie mare la Robert Negoita!!! S-a aflat ca, in caz de va ajunge primar, acest nenorocit a pus la cale cu prietenul lui cel mai bun Dragos Savulescu, un proiect imobiliar in mijlocul parcului IOR. Vor sa distruga parcul in interes personal. Robert Negoita este dupa cum stiti un individ cu apucaturi bolnave, sa nu uitam de traficul cu minore, afacerile murdare, hotelul personal transformat in bordel...iar acum vrea sa dea inca un boom imobiliar in parcul IOR! Reactionati oameni buni, nu lasati pe acest bandit incult dar smecher sa ne distruga viata si linistea, desfiintandu-ne parcul!

John
02 iun 11:24
+0
VOTURI
-0

Este strigator la cer ca un individ ca robert negoita care a facut trafic de carne vie cu minore, plasandule colegilor lui din psd(banicioiu ponta...) sa ajunga acum sa candideze la o functie atat de importanta cum este primaria sectorului 3, sa nu uitam ca acestu-i individ i s-a pus sechestru pe averi inclusiv pe hotelul care il transformase in bordel de lux. Uitativa si voi cu ce oameni iese la inaintare USL!!!

Salvati parcul IOR de Robert Negoita
02 iun 11:24
+0
VOTURI
-0

Locuiesc in apropierea parcului IOR si, am aflat ca Robert Negoita, dupa ce va ajunge primar, va distruge parcul nostru, desfiintandu-l printr-un proiect de constructii de locuinte!!!! Oameni buni, asa ceva nu este posibil, sa se distruga un parc ca niste mafioti sa se imbogateasca luindu-ne bruma de sanatate pe care o avem cei care locuim in apropierea parcului IOR!

Andrei
02 iun 11:23
+0
VOTURI
-0

Robert Negoita:

- proxenetul

-traficantul de carne vie

-violatorul de minore

-cel mai mare penal al Romaniei

-cel mai mare datornic la stat cu cele mai mari evaziuni fiscale

-cu hotelul personal tranformat in bordel cu minore....

Asta vreti? un nenorocit de analfabet care si-a luat bacaluareatul la 31 ani,care a ramas corigent in clasa a 9a si a 10a de 5 ori

-care a fost zidar in Franta din 2000-2005

-care habar nu are sa scrie nici macar la nivel de clasa a 5 a.

Pe acesti oameni ii vreti la putere?

Un astfel de individ vreti sa fie primarul sectorului 3???

Vedeti oameni buni cu cine a venit la putere USL ? Cu toti nenorocii, toti hotii, toti baronii,t oti comunistii si toti bolsevicii care nu se leapada de trecut si nu ne lasa tara in pace?

Acestia sunt ciumatii USL!

Treziti-va romani, nu lasati: baronii, proxeneteii, traficantii de carne vie, violatorii, comunistii, hotii ......din USL sa puna mana pe tara!

Ponta si PSD implicati
02 iun 13:32
+0
VOTURI
-0

Pe lista suspectilor din dosarul cauzei exista un singur nume: “Viorel Victor Ponta, de profesie procuror, coleg cu victima”. La dosar mai exista, de asemenea, ca punct deosebit de important in desfasurarea anchetei penale si stabilirea autorului crimei, declaratia matusii lui Cristian Panait: “Cristi m-a anuntat, cand s-a intors de la serviciu, in jurul orei 17, ca va avea o vizita si sa nu ma sperii daca aud scandal. A zis: Ori eu, ori ei! A specificat ca vrea sa lamureasca niste probleme de viata si de moarte cu un coleg si a spus numele Ponta. Mi-a cerut sa le pregatesc o cafea si, daca se poate ar fi mai bine sa nu asist la discutii. In jurul orei 17.30 a venit musafirul asteptat iar eu, conform intelegerii cu Cristi, am plecat in vizita la o vecina. Ultima persoana care a venit la Cristi a fost acest Ponta”. Femeia mai declara si ca “am fost alertata de ceilalti vecini ca nepotul meu a cazut de la etaj. Ultimele cuvinte pe care le-am auzit de la el au fost: cainele asta de Ponta m-a omorat! Apoi a mai spus ceva dar nu am mai putut auzi, a intrat in coma”. Procurorul care a dat rezolutia de incepere a urmaririi penale impotriva lui PONTA a fost, in doi timpi si trei miscari, pensionat fortat, de catre ministresa Rodica STANOIU. Un alt procuror a luat “cazul” si, la ordinele lui Botos – procurorul de casa al lui Nastase si Hrebenciuc, a falsificat toate probele astfel incat moartea procurorului panait sa para o sinucidere. Ba, mai mult de-atat, i-au intinat si batjocorit pana si amintirea: au ordonat, postmortem, sa i se faca o analiza psihiatrica lui Panait. Nu era deajuns pentru ei ca unealta Ponta il ucisese, il voiau si “nebun”.

Ponta si PSD implicati
02 iun 13:37
+0
VOTURI
-0

DOSARELE LUI PANAIT:

-In primul dosar, procurorul ancheta furtul masinii deputatului PSD Viorel Gheorghiu. In urma anchetei, Panait a stabilit ca deputatul si-a inscenat furtul autoturismului BMW, pentru a obtine, in mod ilegal, 2,2 miliarde de lei, valoarea asigurarii.

-Al de-al doilea, mult mai delicat, care a facut multa valva si despre care s-a spus ca a determinat “sinuciderea” sa, il viza pe procurorul bihorean Alexandru Lele. Convingerea luiPanait - aceea ca Lele era nevinovat, s-a materializat printr-o ordonanta prin care Panait, in ciuda presiunilor la care era supus, a dispus scoaterea de sub urmarirea penala a procurorului Lele. Lele tocmai arestase pe unul dintre sponsorii principali ai lui Nastase si bun prieten cu Vasile Blaga, pe vremea aceea pesedist si sef de vama la Bihor.

-. Un alt dosar pe care Panait il avea in lucru era cel al soţiei lui Adrian Năstase, care era cercetată pentru apariţia īntr-un cont bancar a 400.000 de euro nejustificabili.

- Alte dosare aflate in lucru ale lui Panait: spalare de bani Ovidiu Tender, si modul in care a vandut fraudulos, catre Petrom, o casa din domeniul public, insasi ministresa de atunci a Justitiei, Rodica Stanoiu.

Salvati parcul IOR de Robert Negoita
02 iun 11:23
+0
VOTURI
-0

De ce se doreste cu atata disperare ca Robert Negoita sa ajunga primar?! Iata ce se pune la cale, un boom imobiliar in buricul parcului IOR, prin Dragos Savulescu bunul prieten al lui Robert Negoita, care detine 12 ha in parcul mentionat. S-a inceput imprejmuirea terenului si, in mare "taina" au pus de un proiect imobiliar, proiect ce se vrea pus in aplicare imediat daca Robert Negoita ajunge primar. Atenite mare, mafia imobiliara in frunte cu Robert Negoita vor sa distruga parcul IOR in interes personal. Trebuie sa recunoastem, acest proiect este diabolic, intrece orice limita posibila a respectului pentru bucuresteni! Distrugerea parcului IOR este o crima. Nu trebuie lasati Dragos Savulescu si Robert Negoita sa puna in aplicare asa ceva! Cum sa ajunga primar R.N. un penal, un traficant de carne vie, un plasator de minore?! Iar acum pune la cale un boom imobiliar in centrul parcului IOR.

Demascarea lui Ponta
02 iun 12:54
+0
VOTURI
-0

Ca sa vedeti cum lucreza Cinstitul si Onestul Ponta!!!

Ponta, o numeşte consilier pe Geanina Cristina Puşcaşu, asistent la Bruxelles al Dacianei Sârbu

Geanina Cristina Puşcaşu, unul dintre asistenţii de la Bruxelles ai europarlamentarului Dacianei Sârbu, soţia premierului Victor Ponta, a fost numită în postul de consilier de stat în aparatul de lucru al primului-ministru, potrivit Mediafax.

Numirea a fost efectuată prin decizie semnată marţi de premierul Victor Ponta.

În luna aprilie, Geanina Puşcaşu a fost prezentată de presă ca fiind pe o listă a celor mai “generoşi” sponsori ai PSD în 2011, cu donaţii totale de 8.000 euro.

Demascarea lui Ponta
02 iun 13:05
+0
VOTURI
-0

Cu ce oameni lucreaza Ponta!!!!

Dupa revocarea sau auto-revocarea lui Daniel Daianu, din functia de “consilier de stat” la cancelaria primului ministru Victor Ponta, iata ca se cere si revocarea unui al doilea “consilier de stat” al aceluiasi premier. Este vorba de Remus Cernea, un anticrestin traznit, intrat in familia guvernamentala din Palatul Victoria pe scurtatura din iatacul lui Victor Ponta si Kelemen Hunor, ca activist anti-Rosia Montana si, foarte posibil, curea de transmisie intre gruparile anarhiste si stimabilele “opozante” ale proiectului, Daciana Sarbu si Carmen Moldovan, sotie de sef PSD si respectiv amanta/iubita de sef de ONG maghiar, recte UDMR (foto à trois mai sus). Contestarea militantului anarhist, sustinator fervent al casatoriilor intre homosexuali, vine din partea unora dintre cele mai importante organizatii de apararea a drepturilor familiei si copilului din Romania. Este vorba de Alianța Familiilor din România, Asociația Pro-vita București, Asociația Familiilor Catolice din România „Vladimir Ghika” si Asociatia CARITAS București

Ponta si PSD implicati
02 iun 13:27
+0
VOTURI
-0

Tanarul procuror a luat decizia sa-si ia viata, dupa ce asupra lui s-au facut presiuni infernale de catre sefii ierarhici, pentru ca el sa-l inculpe pe procurorul oradean Alexandru Lele, care a tulburat interesele mafiei politico-judiciare ale regimului PSD din acele zile. De atunci, numele de Panait a fost asociat cu un model de independenta reala a unui magistrat. Parchetul General a dat o solutie de neincepere a urmaririi penale in dosarul deschis dupa moartea magistratului, la comanda PSD. Ponta, era coleg cu Panait… si complice cu: Adrian NASTASE si Ovidiu TENDER. Vorbim de dosarul nr. 177/P/2002, al Parchetului de pe lânga Înalta Curte de Casatie si Justitie, Sectia de urmarire penala si criminalistica. Obiectul acestuia este „Moartea violenta a procurorului Cristian Panait. Inculpat: Ponta Viorel Victor”. Dosarul a fost tinut timp de noua ani “la secret”

Ponta si PSD implicati
02 iun 13:42
+0
VOTURI
-0

Imediat dupa moartea lui Panait, aceste dosare (mai putin al procurorului Lele) i-au fost date lui Ponta. N-a apucat nici macar sa le rasfoiasca pentru ca, a fost numit sef de control guvernamental. Si le-a facut sa dispara!În 2005 Monica Macovei, a inițiat un demers în vederea redeschiderii dosarului Panait (motivul fiind Sanda Stănoiu, plasată pe post de telefonistă de serviciu în ziua aruncării de la balcon, dar nebăgată în seamă de anchetatorii tineri și prea liniștiți). Așa a atras MM asupra ei ca o culme a coincidenței, "simpatia dezinteresată" și de notorietate a aceluiași Ponta! Să nu-mi spuneți cât de justificată poate fi ura personală a unui deputat și viitor președinte de partid, numai din cauza inițiativelor legislative ale unui Ministru al Justiției!

Salvati parcul IOR de Robert Negoita
02 iun 15:36
+0
VOTURI
-0

De ce se doreste cu atata disperare ca Robert Negoita sa ajunga primar?! Iata ce se pune la cale, un boom imobiliar in buricul parcului IOR, prin Dragos Savulescu bunul prieten al lui Robert Negoita, care detine 12 ha in parcul mentionat. S-a inceput imprejmuirea terenului si, in mare "taina" au pus de un proiect imobiliar, proiect ce se vrea pus in aplicare imediat daca Robert Negoita ajunge primar. Atenite mare, mafia imobiliara in frunte cu Robert Negoita vor sa distruga parcul IOR in interes personal. Trebuie sa recunoastem, acest proiect este diabolic, intrece orice limita posibila a respectului pentru bucuresteni! Distrugerea parcului IOR este o crima. Nu trebuie lasati Dragos Savulescu si Robert Negoita sa puna in aplicare asa ceva! Cum sa ajunga primar R.N. un penal, un traficant de carne vie, un plasator de minore?! Iar acum pune la cale un boom imobiliar in centrul parcului IOR. !!

Salvati parcul IOR de Robert Negoita
02 iun 15:40
+0
VOTURI
-0

Locuiesc in apropierea parcului IOR si, am aflat ca Robert Negoita, dupa ce va ajunge primar, va distruge parcul nostru, desfiintandu-l printr-un proiect de constructii de locuinte!!!! Oameni buni, asa ceva nu este posibil, sa se distruga un parc ca niste mafioti sa se imbogateasca luindu-ne bruma de sanatate pe care o avem cei care locuim in apropierea parcului IOR! !!

Salvati parcul IOR de Robert Negoita
02 iun 15:44
+0
VOTURI
-0

Atentie mare la Robert Negoita!!! S-a aflat ca, in caz de va ajunge primar, acest nenorocit a pus la cale cu prietenul lui cel mai bun Dragos Savulescu, un proiect imobiliar in mijlocul parcului IOR. Vor sa distruga parcul in interes personal. Robert Negoita este dupa cum stiti un individ cu apucaturi bolnave, sa nu uitam de traficul cu minore, afacerile murdare, hotelul personal transformat in bordel...iar acum vrea sa dea inca un boom imobiliar in parcul IOR! Reactionati oameni buni, nu lasati pe acest bandit incult dar smecher sa ne distruga viata si linistea, desfiintandu-ne parcul!!!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h